Stavros - Hotel Alexander Inn

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Stavros - Hotel Alexander Inn

Poloha: V městečku  STAVROS,  které je vzdáleno 5 km od letoviska  NEA    VRASNA,  nabízíme   hotel ALEXANDER INN .   Menší  hotelový komplex skládající se ze tří budov je umístěn v prostorné zahradě, které dominuje  sladkovodní bazén s venkovním barem, slunečníky a lehátky a také s dětskou částí, která zajišťuje bezpečné koupání pro ty nejmenší. Součástí hotelu je restaurace s možností stravování během Vaší dovolené.   Hotel Alexander Inn  s rodinnou atmosférou  se nachází jen 80 m od prostorné písečné pláže, která lemuje pobřeží v délce 10 km. Na pláži jsou k dispozici sprchy se sladkou vodou, plážové beach bary nabízející plážový servis - slunečníky a lehátka  za konzumaci. Vstup do moře je pozvolný, proto je vhodný nejen pro děti a neplavce, ale také pro osoby se zdravotními potížemi. Celá pláž je pod dohledem profesionálních plavčíků.   Od centra  městečka  Stavros  se  hotel Alexander Inn  nachází jen 450 m krásnou procházkou podél pobřeží.  V městečku najdete promenádu s obchody, restauracemi, tavernami a cukrárnami s výbornou zmrzlinou. Můžete také využít  tenisové kurty a hřiště pro skupinové sporty, půjčovny motocyklů, automobilů i kol. Děti budou nadšeny místním lunaparkem. Ve staré části městečka Stavros, které vás uchvátí  klikatými uličkami, malým náměstím a kostelem, si nenechte ujít možnost nádherné vyhlídky v restauraci s kavárnou – „U kříže“.  Výstup stojí za trochu námahy, protože výhled na Strimonský záliv, který se rozprostírá pod Vámi je nezapomenutelný. Každý čtvrtek se u místního přístavu konají typické řecké trhy, kde za skvělé ceny nakoupíte ovoce, zeleninu, olivy, sýry, koření a další typické řecké produkty. Hotel ocení především klienti, kteří hledají blízkost pláže, klidné prostředí, blízkou dostupnost služeb a zábavy a také možnost pěších procházek do krásného okolí.

Ubytování ve hotelu Alexander Inn v letovisku Stavros: pokoje pro 2 - 3 osoby 
sociální zařízení (WC, sprcha, fén)
Wi-Fi připojení zdarma
klimatizace zdarma
minilednička
TV s plochou obrazovkou
balkón se zahradním nábytkem
venkovní bazén se sladkou vodou, bar s lehátky a slunečníky 
restaurace s venkovním posezením
parkování u hotelu zdarma

Stravování v hotelu Alexander Inn v letovisku Stavros: Individuální   nebo možnost zajištění polopenze  v hotelové restauraci YARD -  cena 450 Kč/osoba/den 
          Snídaně  - kontinentální formou bufetu ,  v ečeře   - servírované menu

Cena dovolené v hotelu Alexander Inn v letovisku Stavros zahrnuje:   ubytování na 7 nocí v hotelových pokojích pro 2- 3 osoby  ( v případě zájmu o delší pobyt Vám cenu spočítá pracovník CK) itinerář na cestu služby stálého delegáta   Cena nezahrnuje pobytovou taxu 0.50  € / den / pokoj -  platba na místě   Garantujeme možnost okamžitého odstoupení od Smlouvy o zájezdu bez stornopoplatku a vrácení uhrazených prostředků do 14 dní, a to v případě zákazu cestování (vláda oficiálně neumožní cestovat do cílového regionu dané země z důvodů pandemie Covid-19) a uzavření českých hranic.

Možné příplatky v rámci dovolené v letovisku Stavros: komplexní cestovní pojištění UNIQA včetně storna 36 Kč /osoba/den
Připojištění na Covid-19 za 36 Kč /osoba/den
Připojištění na karanténu před odjezdem 227 Kč/ osoba/pobyt

Počasí na poloostrově Chalkidiki: Řecko je nejjižněji zasahující evropský stát. Počasí na poloostrově Chalkidiki je typické středozemní s horkými a suchými léty a mírnými, převážně deštivými zimami. Vzhledem k severnější poloze jsou teploty celkově trochu nižší a rozdíly mezi maximem a minimem jsou větší. Například v letních měsících  dosahují průměrné teploty přes 30ºC, v lednu a únoru je průměrná nejnižší teplota jen 1 ºC. Stejně tak jsou větší rozdíly mezi dnem a nocí. Letní počasí v Řecku se dá charakterizovat slovy „horko a jasno“. Pokud v létě prší, jedná se převážně o odpolední bouřku, která trvá maximálně několik hodin a osvěží vzduch. Delší období deště v Řecku v létě téměř neexistuje. Statistiky uvádějí cca 300 slunečních dní v roce. Například v létě roku 2021 bylo přes noc 31ºC a přes den až 42 ºC. Nejkrásnější je Chalkidiki na jaře, kdy vše kvete a vzduch je prosycen krásnou vůní a ještě není oblast plná turistů. Daní za to je však poněkud studenější moře a chladnější teploty ve večerních hodinách.

Poznámka: Cestovní kancelář si vyhrazuje právo na chybu publikovaných cen či termínů. Závazná pro CK i kupujícího je pouze cena uvedena ve SMLOUVĚ O ZÁJEZDU potvrzená pracovníkem CK!