Studia Archodia

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: studia Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Studia Archodia

Pláž: 300 m • písečná • místy s oblázky | ZDARMA: lednice • kuchyňský kout • Wi‑Fi • lehátka a slunečníky u bazénu • výhled na moře

Okolí: Pěkná studia Archodia v malebném letovisku Kefalos (ostrov Kos, Řecko) se nachází 300 m od krásné písečné pláže místy s oblázky. V blízkosti studií se nachází obchůdky a restaurace, ale také půjčovna aut a skútrů v případě, že se rozhodnete poznávat nejkrásnější pláže ostrova Kos (např. Paradise beach, Camel beach, Sunny beach, aj.) nebo původní řecké vesničky. Ke studiím patří bazén se slunečníky a lehátky zdarma včetně baru, ve kterém si můžete vychutnat váš oblíbený osvěžující drink. Sportovně založení klienti ocení širokou nabídku vodních atrakcí na pláži, milovníci historie pak mohou zavítat do nedalekého starého Kefalosu, který byl prvním hlavním městem ostrova Kos. Doporučujeme všem, kteří hledají klid, výborné koupání a původní řeckou atmosféru.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: vlastní

Bez stravy: Vlastní strava nebo v místních tavernách v příznivých
cenových relacích.
Snídaně: Možnost dokoupení servírované snídaně - kontinentální nebo anglická.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: studia

Dvoulůžková studia s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (5 €/den – nutno hlásit předem), lednice, kuchyňský kout, Wi -Fi, sejf (10 €/týden), fén, koupelna a balkon nebo terasa s výhledem na moře.