Studia Castello Beach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: studia Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Studia Castello Beach

Pláž: 0 m • písečná | ZDARMA: lednice • kuchyňský kout • TV/SAT • Wi-Fi

Okolí: Moderní apartmánový komplex studií Castello Beach se nachází přímo u užší písečné pláže v oblíbeném letovisku Argassi (Zakynthos, Řecko). V areálu naleznete vstupní halu s recepcí s Wi‑Fi připojením zdarma, TV místnost, bar, zahrát si lze kulečník nebo stolní tenis. Stačí jen pár kroků ve snack baru přímo u pláže, který je otevřený do pozdních nočních hodin si můžete dát kávu, drink a lehké občerstvení. Na výlet do 3 km vzdáleného hlavního města se pohodlně dostanete místním autobusem. Zde mimo nákupů a prohlídky pamětihodností doporučujeme navštívit i kopec Bochali se stejnojmennou vesnicí, odkud je nádherná panoramatická vyhlídka na celé město. Ubytování doporučujeme klientům, kteří nemají rádi hotelové komplexy, ale přesto vyžadují luxusní ubytování umožňující stravování podle „vlastního scénáře“.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: vlastní

Bez stravy: Vlastní. Možnost stravování se ve snack baru u pláže nebo v okolních tavernách.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: studia

Dvoulůžková studia s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), zařízený kuchyňský kout, klimatizace (6 €/den), lednice, sejf (1 €/ den), koupelna, balkon nebo terasa.