Studia Eleana

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: studia Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Studia Eleana

Pláž: 50 m • písečná | ZDARMA: lednice • kuchyňský kout • Wi-Fi

Okolí: Tradiční řecká studia Eleana (Agios Georgios, Korfu, Řecko), pečlivě udržovaná příjemnými majiteli, jsou umístěná v pěkné zahradě nabízející naprosté soukromí jen 50 metrů od překrásné pláže. Na terase, kde určitě strávíte nejeden romantický večer, si vychutnáte pohled na poslední paprsky slunce nebo na moře neúnavně šeptající svoje tajemství. V tomto ubytování, které je v naší nabídce již mnoho let a máme zde jen řadu spokojených klientů, najdete nejen odpočinek, ale i možnost procházek krásnou okolní přírodou. A večer se můžete přesvědčit v některé z taveren o pravdivosti zvěstí o pověstné řecké kuchyni.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: vlastní

Bez stravy: Vlastní strava nebo v místních tavernách.
Polopenze: Snídaně a večeře formou bufetu v blízkém hotelu Alkyon 3*.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: studia

Studia s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (na vyžádání předem za 5 €/den), kuchyňský kout, Wi-Fi zdarma, koupelna a terasa se zahradními lehátky.