Studia a apartmány Electra

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: studia Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Studia a apartmány Electra

Pláž: 80 m • písečná | ZDARMA: lednice • kuchyňský kout • TV/SAT • Wi‑Fi

Okolí: Studia a apartmány Electra, obklopena stromy a květinami, se nachází v klidnější části letoviska Stalida (Kréta, Řecko), a to jen 80 m od moře, kde je možný vstup ke koupání, a 450 m od písečné pláže. Hosté si mohou vychutnat nápoje a lehké občerstvení v baru na terase s posezením a výhledem na moře, kde najdou také kulečník a TV. Wi‑Fi je poskytována zdarma. Nejbližší taverna a minimarket jsou 50 m od ubytování, rušnější centrum Stalidy s mnoha restauracemi, tavernami, bary a různými obchody naleznete po 500 metrech. Možnost využívat bazén vedlejšího hotelu za poplatek. Ubytování nabízí klidnou atmosféru v blízkosti turistického dění letoviska a je vhodné pro všechny, kteří mají rádi romantické prostředí a procházky s večerním posezením v místních tavernách.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: vlastní

Bez stravy: Vlastní nebo v místních tavernách.
Polopenze: Snídaně a večeře výběr z menu.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: studia

Dvoulůžková studia (max. obsazenost 2 osoby) nebo apartmány až pro 4 osoby (2 místnosti) s bočním výhledem na moře, lednice, klimatizace (6 €/den), zařízený kuchyňský kout, sejf (1 €/den), koupelna, balkon nebo terasa.