Theoxenia ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Theoxenia ***+

V případě zájmu o jiný termín ubytování nebo jiný počet nocí v hotelu nás kontaktujte emailem na info@bulgariatour.cz. Připravíme Vám nabídku přímo na míru. Minimální počet nocí pro ubytování je 5, v období květen a říjen 1.

Poloha: Hotel Theoxenia je od krásné písečné pláže vzdálený pouhých 50 m a od městečka Ouranoupoli cca 2,5 km. Menší malebné městečko nabízí kavárny, obchůdky se suvenýry a restaurace. Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu Akrathos****. Doporučujeme klientům všech věkových kategorii.

Pláž: Vzdálenost 50 m od písečné pláže s pozvolným vstupem (místy oblázky), lehátka a slunečníky na pláži zdarma, sprcha a šatny. Vodní sporty za poplatek.

Sport a zábava: U hotelu se nachází krásná písečná pláž, oceněná modrou vlajkou EU, je zde hřištěna volejbal a možnost využítí nabídky vodních sportů, či zapůjčení motorového člunu. Hotel pořádá jednou týdně zábavné večery, např. barbeque, Řecký večer atd. Pravidelné autobusové spojení do městečka Ouranoupolis, Nea Roda nebo Yerissos. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma (set 2 lehátak+slunečník).

Kategorie:
Oficiální kategorie A

Check-in pravidla:
Check-in: 14:00 hod. Check-out: 12:00 hod.

Stravování: all inclusive

POLOPENZE PLUS – snídaně a večeře formou bufetu s nealkoholickými nápoji, voda v hotelové restauraci. Káva k večeři. Za příplatek ALL INCLUSIVE – snídaně, oběd a večeře formou bufetu v hotelové restauraci. Neomezená konzumace místních nealkoholických a alkoholických nápojů.

Ubytování: hotel ***+

Dvoulůžkové pokoje standard, dvoulůžkové pokoje s bočním výhledem na moře s možností jedné přistýlky a dvoulůžkové Family pokoje s možností dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, klimatizace, telefon, sat. TV, bezpečnostní schránka, malá lednice, balkon nebo terasa. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj standard (DBL Standard Garden View): 2 dospělí • 2 dospělí + 1 dítě • 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj standard pro max 4 osoby (DBL Standard Garden View up 4 pax): 2 dospělí • 2 dospělí + 1 dítě • 3 dospělí • 3 dospělí + 1 dítě.
Dvoulůžkový pokoj s bočním výhledem na moře (DBL Side Sea View): 2 dospělí • 2 dospělí + 1 dítě • 3 dospělí.

Vybavení:
Vstupní hala s recepci, výtahy, restaurace, kavárna, snack bar u bazénu, venkovní bazény s mořskou vodou, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV místnost, parkoviště, dětský klub, dětské animační programy (cizí jazyk), herna, minimarket.