Tsilivi - Hotel Plaza Pallas ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Tsilivi - Hotel Plaza Pallas ***+

Jeden z nejkrásnějších a zároveň nejzelenějších řeckých ostrovů má rozlohu 410 km2
a řadí se na třetí místo mezi jónskými ostrovy. Podle řecké mytologie byl ostrov Zakynthos oblíbeným místem odpočinku boha Apollona a bohyně Artemis. Zakynthos je nejslunnějším ostrovem nejen celé oblasti, ve které se nachází, ale i v celém Řecku. Zdejší klima se označuje jako středomořské, tedy velmi teplé s horkými, suchými léty a mírnou zimou s množstvím srážek. Právě místní klima činí z tohoto ostrova ráj plný olivových a citrusových hájů a různých druhů květin i bylinek, jakými jsou například šalvěj nebo tymián.

Během svého pobytu si určitě nenechte ujít ochutnávku některého z přírodních produktů, jako fíky, hroznové víno, olivy a olivový olej, mandle, pistácie a mnoho dalších.

Výlety a památky v blízkém okolí:

Pro obdivovatele památek doporučujeme navštívit hlavní mesto Zakynthos s nádhernou katedrálou sv. Dionýsa a množstvím dalších historických památek, jako například budova Národní banky či kostel svatého Nikolase.
Příznivci řecké architektury a kultury mohou navštívit vesnici Anafonitria, ve které stojí nádherný klášter Anafonitria zasvěcený Panně Marii.
Na severním výběžku ostrova objevíte stále aktivní maják Skinari a několik historických kamenných větrných mlýnů.
V neposlední řadě Zakynthos nabízí mnoho výletů pro milovníky přírody,
například tzv. modré jeskyně (Blue Caves). Tyto jeskyně tvoří bílý vápenec a při dobrém odrazu slunečních paprsků voda v jeskyních opravdu září azurově modrou barvou. Dalším tipem na lodní výlet může být návštěva velmi známé pláže Navagio s vrakem pašerácké lodi. Pláž leží v zátoce chráněna vysokými skalami a především z dálky je na ni opravdu úchvatný pohled.
Zakynthos patří mezi několik málo oblastí, kde lze ještě spatřit vzácný druh želvy Caretta-caretta. V zátoce leží tzv. želví ostrov (Marathonisi), který spadá pod chráněná území. U ostrůvku můžete zahlédnout nejen karetu obrovskou, ale někdy i ohrožený druh tuleně středomořského.

Poloha: Rodinný hotel PLAZA PALLAS má skvělou polohu v srdci populárního letoviska Tsilivi, jen 400 metrů pěšky od dlouhé písečné pláže oceněné modrou vlajkou. Letovisko Tsilivi se v posledních letech stalo jednou z nejoblíbenějších destinací k trávení dovolené, kde si kromě turistů často užívají dovolenou i místní. Přesto si ale okolí udržuje klasický řecký ráz.

V okruhu 200 metrů od hotelu naleznete restaurace, bary a autobusovou zastávku. Obchody jsou dostupné ve vzdálenosti 100 m od hotelu, Aqua Park Tsilivi 1,5 km . Plaza Pallas Hotel se nachází přibližně 3 km od města Zakynthos. Mezinárodní letiště Zakynthos je vzdálené 6 km a přístav 3 km.

Pláž: Hotel se nachází jen 400 metrů pěšky od dlouhé písečné pláže oceněné modrou vlajkou.

Stravování: snídaně

Snídaně.

Ubytování: hotel ***+

Vybavení: Plaza Pallas je okouzlující rodinný hotel kombinující moderní komfort s tradiční pohostinností. Hotel je postaven v koloniálním stylu. Je to mistrovské dílo zakynthské architektury a jeden z nejkrásnějších hotelů v okolí. Má 48 prostorných studií a apartmánů, které nabízejí funkčnost, pohodlí a nádherný výhled. Hotelový venkovní komplex nabízí velký bazén a zahradu s palmami. V areálu hotelu se nachází malebná restaurace s grilem Olive Garden, která nabízí pečlivě vybraná jídla řecké a mezinárodní kuchyně.
V přízemí hotelu se nachází Sambuca Bar, který otevírá ve večerních hodinách a nabízí velký výběr nápojů a kde si mohou hosté také zahrát kulečník a vzdušný hokej. Děti si zamilují vyhrazený dětský bazén a hřiště. Hosté si mohou také na recepci půjčit kola a prozkoumat ostrov.

Vybavení pokojů: Všechny pokoje jsou světlé a prostorné, s neutrální výzdobou a klimatizací (za poplatek).
K dalšímu vybavení pokoje patří vlastní koupelna, kuchyňský kout s ledničkou, rychlovarná konvice, TV, vysoušeč vlasů, připojení Wi-Fi. Pokoje mají balkon nebo terasu se stolem a židlemi.