Zakynthos - Captain´s Hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Zakynthos - Captain´s Hotel ***

Poloha: Hotel Captain´s se nachází na kopci v letovisku Argassi s výhledem na město a přístav v městečku Zakynthos. Argassi byla první rekreační destinací pro turisty v Zakynthos a je stále velmi populární volbou. Hotel je součástí hotelového komplexu Commodore–Admiral–Captain´s. Centrum letoviska, které nabízí mnoho obchodů, restaurací, barů a typických taveren se nachází cca 300 m od hotelu. Do hlavního města Zakynthos nebo do dalších letovisek je možné se dostat místní autobusovou dopravou. Hotel je vzdálen asi 400 m od pláže a 6 km od letiště Zakynthos.

Pláž: Písečná pláž s kamínky se nachází cca 400 m od hotelu. Plážový servis (lehátka a slunečníky) je k dispozici za poplatek.

Sport a zábava: Venkovní bazén, zábavné programy – řecké večery, BBQ večery, zábava s živou hudbou, bingo a karaoke, dětské hřiště a bazén.

Poznámka: Od 1.1.2018 vychází v platnost zavedená pobytová taxa, která se platí na recepci v hotovosti v den příjezdu - částka se pohybuje od 0,5 - 4 EUR/pokoj/noc dle kategorie ubytování. Výše poplatku se může během roku měnit. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do celkové ceny zájezdu.

Stravování: all inclusive

All inclusive

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Lehké občerstvení během dne, rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem. V programu All inclusive jsou zahrnuty lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu: Hotel nabízí 24 hodinovou recepci, společenskou místnost se SAT/TV, hlavní restauraci, lobby bar, bar u bazénu a Wi-Fi připojení ve společných prostorech hotelu je zdarma. Ve venkovním areálu se na nachází bazén, lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení pokoje: Ubytování je poskytováno ve standardních dvoulůžkových pokojích s možností jedné přistýlky (pro dítě nebo dospělou osobu). Za příplatek jsou možné apartmany, zde je možnost až dvou přistýlek (pro děti nebo dospělé osoby). K vybavení každého pokoje patří vlastní sociální zařízení (koupelna s vanou či sprchovým koutem, WC a fén), Wi-Fi připojení zdarma, individuální klimatizace (za poplatek), trezor (za poplatek), SAT/TV, mini lednice a balkon nebo terasa.