Podhájska - Penzion Energy I., polopenze, termální bazén zdarma

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pension Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Podhájska - Penzion Energy I., polopenze, termální bazén zdarma

Vlastní termální krytý bazén v areálu Energy I.
Vlastní wellness centrum.
Vyhledávané ubytování s polopenzí příp. se snídaní - doporučujeme včas rezervovat. NEMO tour TIP.

Penzion Energy I. a bungalovy Energy I. - k dispozici krytý termální bazén v areálu "Římských lázní" a během letní sezóny bude v provozu také venkovní areál Energy I. - v zahradě s menším bazénem a lehátky. V rámci provozu Wellness Energy I. jsou v nabídce: sauny, vana a masáže (ceníky uvedené v pokynech, které klienti obdrží při odbavení před cestou do Podhájské).

Pobyty standardně PONDĚLÍ - NEDĚLE, 7 dní/6 nocí, polopenze a termální bazén v ceně. Pobyt je možný také na 7 nocí, s nástupem v neděli, případně v pondělí a s ukončením pobytu za týden také v pondělí - jen na dotaz.

Penzion Energy I. leží v bezprostřední blízkosti termálního koupaliště, přibližně 150 m od hlavního vchodu. Součástí oblíbeného penzionu je wellness centrum „Římské lázně" s vnitřním termálním sedacím bazénem se stejným složením vody jaká je ve venkovních bazénech veřejného koupaliště a venkovním menším bazénem, který bude k dispozici během letní sezóny (lehátka u venkovního bazénu budou opět zdarma). Vstup do vnitřního termálního bazénu v penzionu Energy I. je pro ubytované klienty během jejich pobytu v ceně. Kromě bazénů nabízí wellness centrum Římské lázně čtyři sauny s ochlazovacím bazénkem (bylinková, solná, finská a slovenská) a masáže (ceníky v pokynech při odbavení klientů). Relaxační - odpočinková místnost s dřevěnými lehátky, posezením a krbem je nadále k dispozici. V budově penzionu je také jídelna v 1.patře a menší bar s Wi-Fi připojením v hale přízemí za recepcí. Třípatrový objekt penzionu je bez výtahu. Před vchodem venkovní posezení, parkování v oploceném monitorovaném areálu Energy I. – zdarma pro klienty cestovní agentury NEMO tour - platí pro oba penziony Energy.
Koupání: volný vstup do sedacího termálního bazénu v areálu penzionu Energy I. Za poplatek procedury v „Římských lázních“ Energy I (pro klienty NEMO tour se slevou). Hlavní vstup do veřejného termálního koupaliště cca 150 m.
V termálním krytém bazénu Energy I. je stejné složení termální vody, jaká je ve veřejném areálu termálního koupaliště Podhájska.
Během roku se střídají na Podhájské 2 sezóny - konkrétně zimní od ledna do 7.dubna 2024 a pak od konce října do prosince 2024 a letní sezóna 2024 bude v období 29.4.- 29.9.2024 (včetně). Na přelomu zimní a letní sezóny (tzn. během dubna a října) bude jarní resp. podzimní odstávka veřejného koupaliště - v tomto období bude mimo provoz (dle rozhodnutí vedení "Termálného kúpaliska Podhajska"). V tomto období jarní i podzimní odstávky koupaliště jsou však plně v provozu penziony Energy I, Energy II a bungalovy s vlastními termálními bazény patřícími k wellness centru Římské lázně.

Obec Podhájska leží v oblasti jižního Slovenska, nedaleko Nových Zámků, a je známá především termálním koupalištěm s unikátní a jedinečnou vodou, která je svým složením velmi podobná vodě Mrtvého moře.Silně minerální, slaná voda má jen menší koncentraci než mořská voda. Její téměř ideální složení má léčebné a regenerační účinky na celý organismus. Další podrobné informace najdete v sekci "Popis destinace".


Stravování: polopenze

Stravování formou polopenze v prostorách jídelny v 1.patře budovy penzionu Energy I. Snídaně formou jednoduchého bufetu - večeře výběr ze dvou jídel - jedno jídlo vegetariánské. Za příplatek možnost plné penze.

Doprava: vlastní

Vzdálenost z Prahy 440 km, z Brna 230 km.

Ubytování: pension

Pokoje jsou vybaveny sušákem na prádlo a také ventilátorem nebo klimatizací (pouze pokoje v nejvyšším patře jsou s klimatizací - v ceně pobytu).
2- lůžkový pokoj, standardní se sprchou a WC, TV a ledničkou. Možnost 1 přistýlky (rozkládací křeslo).
Kromě těchto standardních pokojů jsou v limitovaném počtu také k dispozici apartmány (ložnice + obývací pokoj s gaučem) nebo tzv. "buňky" - dva samostatné dvoulůžkové nebo třílůžkové pokoje s TV, které mají společnou předsíň s ledničkou a společnou koupelnou se sprchou a WC.