Grand hotel Permon-all inclusive, Vysoké Tatry

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Grand hotel Permon-all inclusive, Vysoké Tatry

Grand hotel Permon, jeden z nejexkluzivnějších hotelů na Slovensku, se nachází v malebné horské osadě Podbanské - Vysoké Tatry, nad kterou se tyčí tatranský štít Kriváň. Wellness & family hotel nabízí návrat k přírodě i luxusní pohodlí s velkým wellness centrem.

Poloha: Hotel se nachází v západní části Vysokých Tater, 30 km od Liptovského Mikuláše.

Vybavení: Hotel nabízí 133 pohodlně zařízených pokojů: jedno- a dvojlůžkové, rodinné a 9 prostorných apartmánů (s dvěma pevnými lůžky a přistýlkami). Z pokojů Superior Kriváň je krásný výhled na Kriváň, v pokojích Deluxe Kriváň si vychutnejte atraktivní design a též výhled na majestátní tatranský štít. Celková kapacita hotelu je 259 pevných lůžek s možností 74 přistýlek.
Najvětší hotelový wellness komplex na Slovensku - PERMON'S PARADISE se skládá z 5 středisek - Sauna Paradise, Aqua Paradise, Kids' Paradise, Spa Paradise a Beauty Paradise. hotelová restaurace s výhledem na Vysoké a Nízké Tatry přináší pestrou nabídku výborných jídel a specialit. Wellness gastronomie určitě potěší vyznavače zdravého životního stylu. Lobby bar s výhledem na hory, Denní a Noční bar, Wellness bar v 1. patře, jsou místa pro příjemné trávení volného času.
Půjčovna lyží a lyžařská školka.

Sportovní aktivity: Středisko Štrbské Pleso je vzdáleno 15 km, Jasná pod Chopkom 40 km. V létě trasy pro pěší turistiku a cykloturistiku v Tichej, Kôprovej a Kamenistej doline a možnost turistických výstupů na štíty Vysokých Tater (Kriváň, 2494 m). Pro milovníky sportovního rybolovu jsou k dispozici pstruhové vody řeky Belá (5 km) a řeky Váh (18 km). Příznivci adrenalinových dobrodružství doporučujeme rafting a splav řeky Váh nebo Belá. Lyžařské středisko Podbánske (cca 300 m od hotelu, 2 vleky 560 m a 280 m), nenáročný svah, ideální pro začátečníky a pro rodiny s dětmi.

Cestovní kancelář Kareta Tour nenese zodpovědnost za počasí ani sněhové podmínky ve středisku.


Stravování: plná penze

plná penze – snídaně (bufet), oběd (denní menu), večere (bufet)
nápoje u snídaně (káva, čaj, kakao, džusy), k obědu a večeři (džusy, 1,5 dcl bílé/červené víno nebo
3 dcl pivo) podle denní nabídky restaurace

Ubytování: hotel ****

ubytování v 2-lůžkovém pokoji Superior,
všechny pokoje jsou s koupelnou, WC, TV/LCD, rádiem, telefonem, trezorem a minibarem, lednicí.