HOTEL HEĽPA

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

HOTEL HEĽPA

Hotel Heľpa je rodinný hotel v srdci Horehroní v malebné obci Heľpa pod majestátní Kráľovou hoľou. V tomto krásném koutě Slovenska se nachází tři národní parky a sice Národní park Nízké Tatry, Muránská planina a Slovenský ráj. Hotel a jeho okolí nabízí skvělé možnosti pro trávení aktivní dovolené, včetně příjemného relaxu v nově vybudovaném wellness centru. Samotný hotel prošel několika rekonstrukcemi. V podkroví byly také vybudovány pokoje s krásnými výhledy na okolní hory.

Z hotelu lze podnikat menší i náročnější túry do okolních hor, kde se hosté mohou pokochat krásou přírody a nadýchat se čistého horského vzduchu.
Mezi nejoblíbenější výlety pravých turistů patří výšlap na majestátní Kráľovu Hoľu, pod kterou pramení Hron, což je druhá nejdelší řeka Slovenska.
Samotná obec Heľpa je pěkným a zajímavým místem, kde stále žije tradiční lidová kultura. Nad obcí se tyčí krásný římskokatolický kostel z roku 1800. Mezi další místa, kde se dají podnikat výlety patří například Dobšinská ledová jeskyně, Slovenský ráj, Muránský hrad, Černohronská železnice, pramen Hronu, salaše, minerální prameny apod. V těsné blízkosti hotelu se nachází lyžařský svah.

Ubytování: hotel

Vybavení pokojů:

V hotelu je možné ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových, čtyřlůžkových, případně pětilůžkových pokojích s možností přistýlky. Každý pokoj disponuje vlastním sociálním zařízením, fénem, TV a wifi.

Wellness centrum:

Wellness centrum disponuje bazénem s hydromasážními prvky, třemi druhy saun (inhalační, finská – suchá, turecká – parní) a solnou jeskyní. Hosté si zde mohou vyzkoušet také kneippovu koupel nohou, která je vhodná po túře nebo po lyžování. Jedná se o střídavou koupel ve studené a v teplé vodě. Koupel je balzámem pro unavené končetiny a má velmi dobrý vliv na celé tělo i mysl. Součástí je také thepidárium s vyhřívanými lehátky.