Penzion Javorina, Čičmany

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pension Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Penzion Javorina, Čičmany

1 x dítě do 3 let bez nároku na služby - ZDARMA

Relaxujte na místě kde se zastavil čas - penzion Javorina je zrekonstruovaný lidový srubový dům - nabízí ubytování v duchu tradicí, domácí stravu a wellness služby.

Poloha Penzion Javorina se nachází v malebné obci Čičmany - 40 km od Žiliny v sousedství Rajecké doliny. Obec Čičmany je známa svými malovanými domečky - památkou UNESCO.

Penzión Javorina nabízí standardní jednoduché ubytování. V letních měsících slovenské špeciality na terase s grilem a živou hudbou. Ve večerních hodinách si můžete posedět v stylové kolibě v gazdovském dvoře. Posedět u sklenky dobrého vína můžete ve stylové kamenné vinárně s krbem. K vínu si můžete vychutnat nabídku čerstvých sýrů ze salaše.

Prostory penzionu jsou vhodné na organizování team buldingů.

Ubytování: jednoduché ubytování - dvou a třílůžkové pokoje nebo apartmány.

Stravování: restaurace s krbem s celodenní stravou. Pro ubytované hosty je možnost si vybrat pobyty se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí. Snídaně formou švédských stolů.

Vybavení:mini wellness (vířivka, finská sauna), malé dětské hřiště, gazdovský dvůr, parkování.

Aktivity:
V letních měsících penzion nabízí svým hostům zhlédnutí vaření tradičních slovenských jídel na letní terase, kdy do zábavy hraje živá lidová hudba.
Pravidelné promítání dokumentu a poutavé vyprávění o faune a flóře CHKO Strážovské vrchy. Výlety do přírody pod vedením ochranáře CHKO Strážovské vrchy.
Prodej domácích produktů: výrobky ze zabíječky, sýry ze salaše, džemy a šťávy z přírody, bylinky z hor.
Gazdovský dvůr: možnost vidět, pohladit si nebo nakrmit různé domácí zvířátka. Hoste si můžou počas pobytu zkusit chytání slepic, krmení krávy nebo starostlivost o poníka.
Programy v duchu tradicí (dle sezony): tradiční Čičmianska zabíječka, stavění májky, chodníček předků pravá vesnická svatba.

Nástup na pobyt je možný kterýkoliv den v týdnu.
Délku pobytu je možné prodloužit nebo zkrátit, min. nocí 2.
Cestovní kancelář Kareta Tour nenese odpovědnost za počasí ve středisku.

Ubytování: pension

dvou a třílůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha/vana), ručníky, kosmetika, TV/SAT, rádio, Wi-Fi, fén, minibar, rychlovarná konvice.