Piešťany - Wellness Hotel Máj, Bolavá záda, 5 nocí

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Piešťany - Wellness Hotel Máj, Bolavá záda, 5 nocí

Centrum fyziatrie, balneoterapie a léčebné rehabilitace - ideální místo pro všechny generace.
Krytý hotelový bazén zdarma. NEMO tour TIP.

VŠE POD JEDNOU STŘECHOU.

Pobyt na "Bolavá záda s Breuss masážemi" na 6 dní/5 nocí NEDĚLE - PÁTEK. Termíny pobytů však mohou být po dohodě případně i v jiné dny.

Wellness Hotel Máj se nachází v klidné rekreační oblasti města, zvané Sĺňava. V nekuřáckém hotelu jsou poskytovány veškeré LÉČEBNÉ PROCEDURY: zábaly z léčivého přírodního sirnatého bahna, různé druhy masáží, zábaly (parafín, parafango, rašelina), koupele (perličkové, sirné, vířivé), oxygenoterapie, inhalace, elektroterapie, magnetoterapie, laser, plynové injekce, ultrazvuk, skupinové cvičení ve vodě, rehabilitační plavání, sauna, solárium, fitness, elektronické masážní křeslo, akupresúra, manuální lymfodrenáž, baňkování, kosmetický salón, kadeřnictví, manikúra, pedikúra. K dispozici je restaurace, taneční kavárna s letní terasou, vnitřní bazén (po renovaci), výtah, WiFi v celém hotelu, internetový a dětský koutek, knihovna. Zapůjčení holí nordic walking, taneční večery ve středu a v pátek. Přímo u hotelu zastávka MHD a cyklostezka.
Poznámka: parkování zdarma, uzamykatelné parkovací boxy monitorované kamerou za poplatek. Dětské ceny platí za předpokladu minimálně 1 dospělé osoby na pokoji, dětská porce jídla, dítě do 3 let bez služeb zdarma.
Koupání: krytý hotelový bazén po rekonstrukci (6 x 10 m, 30 - 33°C) s letní terasou, jezero Sľňava s pláží (cca 400 m), krytý plavecký bazén v sousedním hotelu Sĺňava, městské termální koupaliště Eva na lázeňském ostrově (cca 2 km, pouze v letním období).

Slovenské lázně Piešťany patří více než 100 let k předním evropským lázním, které se věnují léčbě revmatismu a rehabilitaci pohybového aparátu. Využívají k tomu 2 přírodní zdroje: unikátní léčivé sirné bahno a termální minerální vodu. Léčivé účinky vody a bahna pocítíte především při bazénových koupelích, tzv. zrkadliskách, bahenních koupelích tzv.bahniskách, při aplikaci bahenních zábalů nebo originálního piešťanského parafanga. Jde o elastický plát namíchaný podle speciálního receptu ze sirného bahna, parafínu a parafínového oleje. Aplikuje se podobně jako bahno, ale při teplotě 50-55°C. Další podrobnější informace v sekci "Popis destinace".

Stravování: polopenze

Snídaně formou bufetu, večeře servírované výběrem z 6 jídel + salátový bufet (možnost přizpůsobení dietním potřebám klienta na požádání). Oběd za příplatek 195 Kč/den.

Ubytování: hotel ***

2- lůžkový pokoj COMFORT, se sprchou nebo vanou a WC, LCD/TV+SAT, chladnička (nově od ledna 2019), WiFi připojení, balkon s posezením (od jara do podzimu). Pokoje prostorné, bezbariérové a nekuřácké. V létě vybavené ventilátorem. Kromě těchto pokojů jsou možné také tzv."XXL" pokoje s přistýlkou. Za úhradu zapůjčení županu.