Podhájska - Penzion Quatro IV., blízko koupaliště

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pension Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Podhájska - Penzion Quatro IV., blízko koupaliště

Ubytování nad koupalištěm, NEMO tour TIP.

Rekreační Quatro pobyty:SOBOTA-SOBOTA, 8 dní/7 nocí, po dohodě jsou možné i jiné termíny.

Penzion Quatro IV. je nejnovější objekt rodinných penzionů QUATRO na Podhájské. Areál tvoří 2 menší budovy, situované nad koupalištěm, ve svahu, ve vzdálenosti cca 400 m od veřejného termálního koupaliště. K dispozici je společná jídelna, kde se podávají snídaně. Pokoje s kompletním příslušenstvím mají většinou balkon (bez příplatku).
Koupání: cca 400 m areál veřejného termálního koupaliště nebo termální bazény Energy I. (obojí za vstupné, letní režim koupaliště - celodenní vstupné).

Obec Podhájska leží v oblasti jižního Slovenska, nedaleko Nových Zámků, a je známá především termálním koupalištěm s unikátní a jedinečnou vodou, která je svým složením velmi podobná vodě Mrtvého moře.Silně minerální, slaná voda má jen menší koncentraci než mořská voda. Její téměř ideální složení má léčebné a regenerační účinky na celý organismus. Další podrobné informace najdete v sekci "Popis destinace".

Stravování: snídaně

snídaně formou bufetu. Další stravování během dne je možné v areálu koupaliště nebo v nedaleké stylové restauraci penzionu Energy II.

Doprava: vlastní

Vzdálenost z Prahy 440 km, z Brna 230 km.

Ubytování: pension

2- nebo 3- lůžkový pokoj se sprchou a WC, TV+SAT, lednička a varná konvice, internetové připojení na pokoji. Možnost přistýlky.