Silvestr - Sorea Urán

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Silvestr - Sorea Urán

Rezervujte si letošního Silvestra včas !

Na lyžích až k hotelu !

1 dítě (3 - 7,99 let) na přistýlce s dvěma plně platícími dospělými osobami ZDARMA!

Poloha:Hotel Sorea Urán najdete v centru Tatranské Lomnice, jednoho z center Vysokých Tater. Hotel je ideálním pro rodinnou dovolenou. 6,5 km dlouhá sjezdovka vede až k hotelu

Vybavení:moderně a pohodlně zařízené jedno a dvoulůžkové pokoje, rodinné pokoje, apartmány, přistýlky. Všechny pokoje s koupelnou, WC, telefonem, LCD TV se SAT programem a balkonem. Hotel má bezbariérový vstup a je vybaven 2 bezbariérovými pokoji. WiFi zóna dostupná v celém hotely. Bezplatné parkování na parkovišti před hotelem, nebo parkovat v hotelové garáži (za poplatek). Možné ubytovat se za poplatek se psem.

Stravování:snídaně a večeře se podává v hotelové restauraci formou teplých a studených bufetových stolů, tříchodové obědy (předkrm, polívka, hlavní jídlo, dezert) pro pobytové hosty jsou servírované s možností výběru z 3 jídel včetně vegetariánského menu. Příjemné posezení a širokou nabídku nápojů poskytuje Lobby bar. Na požádání při rezervaci možnost zabezpečení stravy formou různých diet (bezlepková dieta, mléčná dieta, atd.).

Sportovní aktivity:Tatranská Lomnice nabízí nejvýše položenou a nejstrmější sjezdovku na Slovensku v délce 6,5 km; z výšky 2 196 m n. m. přes Lomnické sedlo do Tatranské Lomnice (850 m n. m.). Pro náročnější lyžaře je také vhodná sjezdovka Lomnické sedlo – Skalnaté Pleso (1 237 m). Středisko Tatranská Lomnice nabízí také sjezdovky nižší náročnosti (Štart západ (1 998 m), Štart východ (850 m), Čučoriedky východ (957 m), Čučoriedky západ (884 m), Generál (1 063 m), Traverz (286 m), Buková hora (700 m). Lyžařům jsou k dispozici nejmodernější sedačkové a kabinkové vleky, služby lyžařských škol a půjčoven. V blízkosti hotelu jsou tenisové kurty, krytá tenisová hala a dráha na kolečkové bruslení.

Doplňkové služby: přímo v hotelu se nachází AQUA Relax centrum - vodní a saunový svět s 36-metrovým toboganem s vodním proudem, vodním hřibem, zrychlovacím proudem, rekreaačním bazénem s protiroudem, vodní masážní trysky, vodní chrliče, perličkový koupel, klasickými tělovými masážemi, reflexní masáží chodidel, rašelinovým zábalem, suchou a parní saunou a bio saunou s bylinami).



CK Kareta Tour nenese zodpovědnost za počasí ani sněhové podmínky ve středisku.

Stravování: polopenze

snídaně formou bohatých bufetových stolů
večeře formou bohatých bufetových stolů

Ubytování: hotel ***

Všechny pokoje jsou s koupelnou, WC, TV/LCD, rádiem, telefonem a trezorem.

Check inn: od 14:00 hod.
Check out: do 10:00 hod.