Sorea Trigan - Relax

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Sorea Trigan - Relax

Poloha:Hotel Sorea Trigan se nachází v atraktivním prostředí Nového Štrbského Plesa, jednoho z nejnavštěvovanějších středisek Vysokých Tater.
Čekají na Vás sedačky, vleky, udržované běžecké stopy (26 km), 9 km sjezdových tratí, noční lyžování, snowboarding, jízdy na skútrech. Hotel Trigan je vhodný pro rodinnou rekreaci, relaxačně-ozdravovací a regenerační pobyty, sportovní soustředění, organizování seminářů a školení.


Vybavení:moderně a pohodlně zařízené jedno a dvoulůžkové pokoje, s možností přistýlek. Všechny pokoje s koupelnou, WC, telefonem, TV SATem. Hotel má také bezbariérové pokoje. Lobby bar, nové konferenční sály a konferenční salónek. WiFi připojení. Bezplatné parkování na parkovišti před hotelem. Možné ubytovat se za poplatek se psem.

Stravování:snídaně a večeře se podává v hotelové restauraci formou teplých a studených bufetových stolů, tříchodové obědy (předkrm, polívka, hlavní jídlo, dezert) pro pobytové hosty jsou servírované s možností výběru z 4-5 jídel včetně vegetariánského menu. Příjemné posezení a širokou nabídku nápojů a kávy poskytuje Lobby bar.

Sportovní aktivity:čekají na vás sedačkové lanovky, vleky, technicky zasněžované sjezdovky, udržované běžecké tratě, noční lyžovaní, jízdy na sněžných skútrech, skijörning, špičkové terény na freeriding, středisko zimních sportů PARK SNOW.

Doplňkové služby: přímo v hotelu se nachází WELLNESS SVĚT REGENERACE A ODDECHU
relaxačně-plavecký bazén s 32 ˚C vodou, dětský bazén se skluzavkou, vodní trysky, perličková masáž,
různé druhy masáží a relaxačních zábalů, parní sauny (modrá a smaragdová), finská sauna, vnější ochlazovací bazén, oddechová místnost, fitnescentrum.



Cestovní kancelář Kareta Tour nenese zodpovědnost za počasí ani sněhové podmínky ve středisku.


Stravování: polopenze

snídaně formou bohatých bufetových stolů
večeře formou bohatých bufetových stolů

Ubytování: hotel ***

Všechny pokoje jsou s koupelnou, WC, TV-SAT, rádiem, telefonem.

Check inn: od 14:00 hod.
Check out: do 10:00 hod.