Štrbské Pleso - Hotel Patria ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Štrbské Pleso - Hotel Patria ****

Hotel má 155 pokojů. Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. V hotelu se nachází restaurace, jídelna, kavárna a bar. Věci denní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Upomínkové předměty z dovolené si mohou hosté koupit v obchodě se suvenýry. Děti se mohou vydovádět na hřišti. Dále je zde dětská herna. Hosté mohou využít kryté garážové stání (za poplatek) nebo mohou zaparkovat na parkovišti. Dále je k dispozici kadeřnictví. Nachází se zde i business prostory s konferenční místností a business centrem.

Vybavení: Hotel má 155 pokojů. Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. V hotelu se nachází restaurace, jídelna, kavárna a bar. Věci denní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Upomínkové předměty z dovolené si mohou hosté koupit v obchodě se suvenýry. Děti se mohou vydovádět na hřišti. Dále je zde dětská herna. Hosté mohou využít kryté garážové stání (za poplatek) nebo mohou zaparkovat na parkovišti. Dále je k dispozici kadeřnictví. Nachází se zde i business prostory s konferenční místností a business centrem.

Sport a zábava: Hotel nabízí dětský bazének a krytý bazén. K opalování zvou rozložená lehátka. Příjemné uvolnění slibuje vířivá vana, jež se nachází v blízkosti bazénu. V baru u bazénu dostanou hosté různé osvěžující nápoje. Okolí hotelu nabízí dobré podmínky pro lyžování, což z něj činí ideální místo pro všechny milovníky zimních sportů. Hotel nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit, mezi nimi například fitness studio, stolní tenis, bowling a squash. Za poplatek nabídku doplňuje kulečník. Hotel má i vlastní wellness zónu s celou řadou programů, mezi něž patří spa, sauna, parní lázeň a masáže. Za příplatek mohou hosté využít kosmetický salon.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování: polopenze

V hotelu jsou k dispozici tyto možnosti stravování: snídaně, večeře a polopenze.

Ubytování: hotel ****

Vybavení pokoje : Hotel nabízí pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje. Všechny pokoje mají obývací část a koupelnu. Většina ubytovacích jednotek má balkón. V pokojích se nachází oddělené ložnice nebo rozkládací pohovka. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. K vybavení všech ubytovacích jednotek patří sejf a minibar. Součástí základní výbavy pokojů je také připojení k internetu, telefon, televize a rádio. V koupelně je sprchový kout, vysoušeč vlasů a župan.