Bled - Hotel Savica - 3 noci

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bled - Hotel Savica - 3 noci

Hotel Savica Garni**** je první "rodinný" hotel svého druhu ve Slovinsku. Má od léta 2018 nově kategorii 4 hvězdy a disponuje 90ti pokoji a 14ti apartmány, má 3 dětské herny s programy pro děti. Animační programy pro děti jsou během letní sezóny zdarma, taktéž i koupání v bazénu wellnessu Živa v hotelu Rikli Balance.

V hotelu je k dispozici restaurační sál, ve kterém se podávají snídaně, hosté s polopenzí mají zajištěné večeře v sousedním hotelu Rikli Balance. Dále je zde aperitiv bar a à la carte restaurace Veranda, která nabízí jídla domácí a mezinárodní kuchyně.

Ubytování: většina pokojů má balkón, ve všech apartmánech jsou koupelny s vanou. Pokoje a apartmány mají koupelnu se sprchou nebo vanou, WC, SAT TV, mini bar, sejf, klimatizaci, WiFi zdarma. Pokoje jsou dvoulůžkové, dvoulůžkové s 1 přistýlkou a rodinné pokoje pro 4 až max. 5 osob.

Stravování: polopenze - bohatá snídaně a večeře formou bufetu.

1 x denně vstup do bazénů wellness Živa v hotelu Rikli Balance, sleva na vstup do sauny wellness Živa (bazény a sauny jsou uzavřeny od 25.3. do 4.4. 2019)

Na místě se platí pobytová taxa - dospělá osoba - 3,13 EUR na osobu, dítě 7-17,99 let 1,57 Eur/den a den a přihlašovací poplatek 1,- EUR na osobu a pobyt.

Poloha: U jezera

Vybavení: recepce, dětský klub, hlídání dětí, internet, restaurace, bar, parkoviště, klimatizace.

Sport a zábava: Animační programy pro děti a dospělé.

Na místě se platí pobytová taxa - dospělá osoba - 3,13 EUR na osobu, dítě 7-17,99 let 1,57 Eur/den a den a přihlašovací poplatek 1,- EUR na osobu a pobyt.

WiFi zdarma: Balíček služeb obsahuje:

ubytování za osobu na vybraný počet nocí

bohatá polopenze formou bufetu (snídaně i večeře)

1 x denně vstup do Wellness Živa v sousedním Rikli Balance hotel (uzavřen ve dnech 25.3. - 4.4. 2019)

Slevu na vstup do saun ve Wellness Živa (uzavřeny 25.3.-4.4.2019)