Izola - Hotel Resort San Simon ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Izola - Hotel Resort San Simon ****

Elegantní hotel zasazený do nádherné přírody letoviska Izola a v Koperském zálivu. Ta správná volba pro rodiny s dětmi.

Poloha: klidná, v Koperském zálivu, cca 800 m od rybářského městečka Izola. Restaurace, bary a obchody vzdálené cca 800 m.

Pláž: veřejná, oblázkovo-písečná pláž s pozvolným vstupem do moře vzdálena cca 150 m. Lehátka a slunečníky za poplatek (cca 5 €/den). V rámci all inclusive lehátka zdarma.

Vybavení: rozlehlý hotelový resort se skládá z hlavní budovy (NNNN) a vedlejší budovy (NNN) s 225 pokoji. Přijímající hala, klimatizovaná restaurace, bar, kavárna, výtah. Kiosek, obchod se suvenýry.

Sport a zábava: Sport/aktivity : plážový volejbal. Za poplatek: tenis (3 antukové kurty), potápění a vodní lyže. Vodní skluzavky na pláži (15.6.–15.9., v rámci all inclusive zdarma).

Internet : WiFi za poplatek cca 2 €/hodina v pokojích A2A/A2B/A4A/A4B.

Wellness tip : krytý bazén (17 x 7 m) v červenci a srpnu zavřeno. Za poplatek: wellness centrum Mirta se saunou, vířivkou a masážemi.

Pro děti : dětské hřiště, dětský animační program (v červenci a v sprnu).

parkování: parkoviště zdarma;
domácí zvíře: cca 12 €/den, pouze ve vedlejších budovách (zvířata nejsou povolena v restauraci a na pláži);
lázeňská taxa: cca 1€/osoba/den, platba na místě;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci, 29.5.-9.7. a 21.8.-10.9. denně/5 nocí, 10.7.-20.8. denně/7 nocí;
platba kartou: VISA, MasterCard, Ameracan Express.

Stravování: polopenze

snídaně, polopenze nebo all inclusive. Snídaně a večeře formou bufetových stolů. Večeře se salátovým bufetem. Od 18.6.–11.9. možnost rezervace all inclusive. All inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Obědy a večeře se salátovým bufetem. Od 16.00 do 17.00 h. káva/čaj, zákusky na baru, od 10.00 do 22.00 h. víno, pivo a nealkoholické nápoje.

Ubytování: hotel ****

pokoje (A2A): dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, v hlavní budově v Hotelu Haleitum nebo Mirta. Pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, telefonem, sat. TV, klimatizací, minibarem, trezorem a balkonem. Pokoje (A2B): dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, v hlavní budově v Hotelu Haleitum nebo Mirta. Stejné vybavení jako A2A, na stranu k moři. Pokoje (B2A/B2B): dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, ve vedlejší budově. Stejné vybavení jako A2A, bez minibaru a trezoru. B2B: strana k moři. Rodinné pokoje (B4A): čtyřlůžkové pokoje bez možnosti přistýlky, ve vedlejší budově. Stejné vybavení jako A2A, bez minibaru a trezoru. Dvoulůžko a patrová postel. Rodinné pokoje (B4B): čtyřlůžkové pokoje bez možnosti přistýlky, ve vedlejší budově. Stejné vybavení jako A2A, bez minibaru a trezoru. 2 dvoulůžkové pokoje se spojovacími dveřmi s jednou koupelnou. Pokoje (A4A/A4B): čtyřlůžkové pokoje bez možnosti přistýlky, v hlavní budově v hotelu Mirta. Stejné vybavení jako A2A. A4B: strana k moři.