Portorož - Grand hotel Bernardin - 7 nocí

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Portorož - Grand hotel Bernardin - 7 nocí

SLEVA FIRST MINUTE:

-15 % za včasný nákup do 31.01.2020. Sleva se vztahuje na termíny od 23.05. do 23.12. 2020 na pobyt 3 a více nocí (od 3.7. do 6.9. platí pouze pro pobyty na 7 nocí a více)

-10 % za včasný nákup do 31.03.2020. Sleva se vztahuje na termíny od 23.05. do 23.12.2020 na pobyt 3 a více nocí (od 3.7. do 6.9. platí pouze pro pobyty na 7 nocí a více)

Grand Hotel Bernardin Portorož má 241 moderně zařízených pokojů s balkonem s výhledem na moře, z toho 10 luxusních apartmáů typu Executive, 9 luxusních pokojů a 7 mini apartmánů. Dále má hotel bazén s vyhřívanou mořskou vodou, wellness centrum Paradise Spa, restaurace Pecina a Sunset, Grand Café a koktejlový bar s klavírem, krytou terasu Grand Garden v Laguně Bernardin.

Grand Hotel Bernardin díky své úžasné poloze v těsné blízkosti moře nabízí novomanželům možnost uspořádat svatební obřad v jejich prostorách a prožít tak nezapomenutelný zážitek v luxusním prostředí.

Ubytování: Dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře a balkonem - Vybavení pokoje: balkon , TV se satelitním příjmem , rádio , telefon , bezdrátové připojení na internet , psací stůl , minibar , klimatizace , koupelna - sprcha nebo vana , vysoušeč vlasů , balíček toaletních potřeb , župan , pantofle , služba buzení / budík 24 - hodinová pokojová služba. Velikost pokoje : 23 m 2 . Velikost postele : 1 manželská postel 160 x 210 cm, + jedna přistýlka . Další typy pokojů na vyžádání v cestovní kanceláři.

Možnost dětské postýlky za 7 EUR na den - platba na místě.

Stravování: polopenze- snídaně a večeře formou bufetu.

Dětská postýlka (pro dítě do 2 let) - 7,- EUR/den

Domácí mazlíčci do 3 kg na vyžádání (20 Eur/den), mají však zakázán vstup do restaurace a na pláž .

Pobytová taxa ve výši 2,5 EUR na dospělou osobu a den se platí na místě, jednorázový registrační poplatek 1 Eur/osobu- platba na místě

Poloha: Na okraji pláže

dětská postýlka (pro dítě do 2 let) - 7,- EUR/den-platba na místě, domácí mazlíčci do 3 kg na vyžádání (jen v určitých pokojích) - 20 EUR/den - platba na místě

ubytování s polopenzí: Balíček obsahuje:

volný vstup do vnitřního bazénu Grand hotelu Bernardin (uzavřen od 15.7. do 20.8.)

volný vstup do Laguna Bernardin vodní park (uzavřen do poloviny června) a na hotelovou pláž (otevřena cca od 15.6. do 15.9.)

animační programy v červenci a srpnu

zdarma WiFi po celém hotelu

zdarma parkování (garáž za 5 Eur/den)