Portorož - hotel Apollo - 4 noci, příjezd denně

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Portorož - hotel Apollo - 4 noci, příjezd denně

Moderní čtyřhvězdičkový wellness hotel Apollo je součástí LifeClass resortu v Portoroži. Hotel je určen především hostům, kteří preferují aktivní životní a zdravý styl. Hotelová kuchyně nabízí pouze zdravou středomořskou kuchyni, výzdoba pokojů je inspirována středomořskými bylinami.
Stravování formou snídaně nebo polopenze. ( dle typu pobytu a balíčku) Snídaně je v hotelu, večeře v jedné ze dvou centrálních restaurací LifeClass.
Ubytování dvoulůžkové pokoje a rodinné pokoje pokoje typu 2+1 s možností 1 přistýlky pro dítě do 12,99, let nebo typu 2+2 s možností až dvou přistýlek pro děti do 12,99 let . Moderní pokoje jsou vybavené balkonem, klimatizací, koupelnou a WC, SAT TV, minibarem, WiFi.
Bazény a aktivity: bazény s termální vodou, bazény s vyhřívanou mořskou vodou. Sluneční terasa, fitness, vodní aerobik a další animační programy dle organizace hotelu. Termální bazény budou z důvodu čištění a oprav zavřeny od 2.7. do 12.7.2018
Meduza Beach - blízká hotelová pláž, rozdělená na 2 části, pro hotely 4* a hotely 5*. Hosté ubytovaní v hotelech 4* mají pronájem slunečníků a lehátek za příplatek.
Wellness: procedury, masáže a programy v Shakti - Ayurveda centrum, Thalasso centrum, Wai Thai centrum, beauty centrum, Lékařské středisko, fyzioterapie, Sauna park se 7 druhy saun, wellness služby na pláži Meduza vše za poplatek
Pobytová taxa - 1,50 Eur/osobu/den , dítě 7-17,99 let 0,75 Eur/den- platba na místě
parkování venkovní zdarma ( omezený počet míst) - parkování - garáž - 15 Eur/den - platba na místě
dětská postýlka na vyžádání - 5 Eur/den platba na místě
malý pes na vyžádání - 20 Eur/ den - platba na místě, nutno potvrdit rezervaci recepcí hotelu.
Check in od 14.00, check out do 11.0

Poloha: V letovisku

Vybavení: lékař, dětský klub, lázně, restaurace, bar, bazén, masáže, kavárna, kosmetika, terasa, letní terasa, obchod se suvenýry, internet (WIFI), klimatizace, wellness.