Portorož - hotel Mirna - 4 noci, příjezd denně

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Portorož - hotel Mirna - 4 noci, příjezd denně

Hotel Mirna je součástí hotelového komplexu LifeClass v Portoroži. K dispozici jsou dvoulůžkové pokoje bez přistýlky a rodinné pokoje pro 3-4 osoby. Hotel prošel v roce rekonstrukcí a je převážně zaměřen na rodiny s dětmi.
Ubytování: dvoulůžkové pokoje a rodinné pokoje typu 2+1 s možností 1 přistýlky pro dítě do 12,99 let nebo typu 2+2 s možností až dvou přistýlek pro děti do 12,99 let. Pokoje vybavené koupelnou s WC, SAT TV, klimatizací, minibarem, telefonem, WiFi.
Stravování formou snídaně nebo polopenze (podle vybraného typu pobytu ( balíčku ). Snídaně je v hotelu, večeře v jedné ze dvou centrálních restaurací LifeClass.
Bazény a aktivity: bazény s termální vodou, bazény s vyhřívanou mořskou vodou. Sluneční terasa, fitness, vodní aerobik a další animační programy dle organizace hotelu. Termální bazény budou z důvodu čištění a oprav zavřeny od 2.7. do 12.7.2018
Meduza Beach - blízká hotelová pláž, rozdělená na 2 části, pro hotely 4* a hotely 5*. Hosté ubytovaní v hotelech 4* mají pronájem slunečníků a lehátek za příplatek.
Wellness: procedury, masáže a programy v Shakti - Ayurveda centrum, Thalasso centrum, Wai Thai centrum, beauty centrum, Lékařské středisko, fyzioterapie , Sauna park se 7 druhy saun , wellness služby na pláži Meduza - vše za poplatek
Na místě se platí- pobytová taxa - dospělá osoba 1,50 Eur /den, děti 7-17,99 let platí 0,75 eur/den
Dětská postýlka na vyžádání 5 Eur/den - platba na místě
venkovní parkování zdarma ( omezený počet míst) - parkování - garáž - 15 Eur/den - platba na místě
malý pes - na vyžádání - 20 Eur/den- platba na místě (nutno ověřit dostupnost na recepci)
Check in od 14.00, check out do 11.00

Poloha: V letovisku

Vybavení: recepce, dětský klub, bar, bazén, bazén pro děti, kavárna, sauna, soukromá pláž, terasa, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace, výtah, wellness, rodinné pokoje.