Portorož - Hotel Slovenija***** - 4 noci, příjezd denně

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Portorož - Hotel Slovenija***** - 4 noci, příjezd denně

Hotel Slovenija je elegantní, nejnovější a prestižní 5* hotel na hlavní portorožské promenádě, v blízkosti moře. Luxusní hotel má pěkný výhled na moře a nachází se v těsné blízkosti bazénů s mořskou vodou a také centra tradičních thajských masáží Wai Thai. K dispozici je 144 luxusních pokojů, 2 špičkové středomořské restaurace. Hotel je propojen s krytými bazény s termální a mořskou vodou a také s wellness centrem.
Stravování formou snídaně nebo polopenze (dle pobytového balíčku) v hotelové restauraci.
Ubytování : komfortní dvoulůžkové pokoje (plocha cca 25-30 m 2 ) a rodinné pokoje (velikost 44 m 2 ) typu 2+2 s možností až dvou přistýlek pro děti do 12,99 let . Pokoje jsou vybavené klimatizací, koupelnou a WC, SAT TV, minibarem, WiFi.
Bazény a aktivity: bazény s termální vodou, bazény s vyhřívanou mořskou vodou. Sluneční terasa, fitness, vodní aerobik a další animační programy dle organizace hotelu. Termální bazény budou z důvodu čištění a oprav zavřeny od 2.7. do 12.7.2018
Meduza Beach Exclusive***** - určena pro hosty pětihvězdičkových hotelů LifeClass, hosté mají zdarma k dispozici lehátka a slunečníky (do obsazení kapacity, nelze rezervovat předem) a další služby (informace přímo na pláži nebo v hotelu na recepci včetně provozní doby pláže)
Wellness: procedury, masáže a programy v Shakti - Ayurveda centrum, Thalasso centrum, Wai Thai centrum, beauty centrum, Lékařské středisko, fyzioterapie , Sauna park se 7 druhy saun , wellness služby na pláži Meduza - vše za poplatek
Pobytová taxa - 1,50 Eur/osobu/den , dítě 7-17,99 let 0,75 Eur/den- platba na místě
parkování venkovní zdarma ( omezený počet míst) - parkování - garáž - 15 Eur/den - platba na místě
dětská postýlka ny vyžádání - 5 Eur/den platba na místě
Malý pes do 10 kg - 25 Eur/den, nutno rezervervovat předem po dohodě s recepcí hotelu (omezený počet pokojů pro pobyt se psy)
Check in od 14.00, check out do 11.00

Poloha: V letovisku

Vybavení: recepce, směnárna, restaurace, bar, bazén, kavárna, sauna, soukromá pláž, 24-hod.servis, krytý bazén, terasa, bazén s mořskou vodou, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace, výtah, wellness, rodinné pokoje.