Portorož - Metropol Resort - Lucija Remisens hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Portorož - Metropol Resort - Lucija Remisens hotel ***

Hotel Remisens Lucija se nachází v přímořském letovisku Portorož, centrum města je vzdáleno cca 600 m. Hotel se soukromou pláží je umístěn v parku středomořské vegetace.  

Hotel je zcela klimatizován. Pokoje v hotelu jsou jednolůžkové, dvoulůžkové s možností přistýlky typu Standard a rodinné (2+2). Pokoje mají SAT/TV, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, WI-FI. Rodinné pokoje mají manželskou postel a rozkládací gauč pro 2 osoby. Některé pokoje jsou s balkonem do parku. Pokoje Economy jsou pouze dvoulůžkové mají francouzské lůžko (140 x 210 cm).

Hosté mají k dispozici recepci, restauraci, aperitiv bar, prosklenou terasu, dětskou hernu, vnitřní bazén s mořskou vodou pro dospělé a děti, wellness centrum, masáže, výtah, parkoviště, garáže (za poplatek). V sezoně zajišťuje hotel zábavné a sportovní animace pro dospělé i děti. Ke sportovnímu vyžití slouží v blízkém okolí hotelu tenisové kurty, minigolf, hřiště pro volejbal a basketbal, půjčovna lodí a jízdních kol.

Hotelová pláž Metropol Beach, na které mohou hosté využívat venkovní bazén, dětský bazén, lehátka a slunečníky (omezené množství), plážový bar, je vzdálena cca 150 m od hotelu. Pláž je betonová a travnatá. Hlavní městská písečná pláž je vzdálena cca 400 m od hotelu. Přístup na pláže je přes místní silnici.

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: bazén vnitřní, bazén venkovní, wellness centrum, aperitiv bar, restaurace a lá carte, terasa, výtah, masážní salón, dětská herna, bar na pláži, restaurace.

Sport a zábava: animace pro děti, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, tenisové dvorce, plážový volejbal, minigolf.

Dítě do 12 let na přistýlce (3., 4. lůžko) se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!

DÍTĚ DO 3 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO ZDARMA.

1/2+1 pokoj Standard, P a 1/2+1 pokoj Standard BP může být obsazen také 1 dospělou osobou a 2 dětmi do 12 let, cena je za každé dítě

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 29.2.2020 SLEVA (EBD) 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.