Portorož - St. Bernardin Resort - Barka vila apartmány ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Portorož - St. Bernardin Resort - Barka vila apartmány ***

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, bazén venkovní, restaurace à la carte, dětské hřiště, aquapark.

Sport a zábava: animace pro děti.

Upozornění: při objednání příplatku večeří až na místě, je cena navýšena. Během svátků (Velikonoce, Nanebevzetí Panny Marie, Vánoce) není možné rezervovat nocleh se snídaní. Je třeba rovnou objednat pobyt s polopenzí.

Apartmán může být obsazen max. 2 dosp. osobami a 2 dětmi do 15 let!

Dítě do 2 let bez nároku na lůžko a stravu ZDARMA.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.3.2023 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! (platí pro termíny pobytu 13.5.-23.12.2023) !!!

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: St. Bernardin Resort - Barka vila apartmány

Vila Barka se nachází v hotelovém resortu St.Bernardin, který leží mezi městy Piran a Portorož. Portorož je vzdálena cca 1,5 km, Piran cca 2 km. 

Vila Barka je pátý pavilon hotelového komplexu Vile Park a nabízí ubytování v apartmánech pro 2-4 osoby. Pavilony jsou propojené ulicí, kde jsou obchůdky, restaurace a bary.

Apartmány mají dvoulůžkovou ložnici, denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem (lednice s malým mrazákem, mikrovlnná trouba, toustovač, kávovar, varná deska) a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, SAT/TV, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, WI-FI, balkon. 

Hosté mají k dispozici recepci, restauraci, obchody se suvenýry, dětské hřiště, venkovní bazén pro dospělé i děti, parkoviště. Recepce apartmánů je v hotelu Vile Park. Možnost dokoupení stravování, které se servíruje v hotelu Histrion. V sezoně hotel zajišťuje animace pro děti (Mini klub). Travnatá a betonová pláž je vzdálena cca 100 m od pavilonů. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek.

V resortu St. Bernardin přímo u hotelu Histrion je vybudován aquapark, který tvoří vnitřní i venkovní bazény o rozloze vodní plochy více jak 1000 m2, což je největší aquapark na slovinském pobřeží. Volný vstup do aquaparku mají hosté v ceně pobytu. Apartmány Vila Barka jsou vhodné pro rodiny s dětmi. 

Portorož (Portorose) je známe slovinské přímořské letovisko ležící v blízkosti města Piran a mořských salin (solná pole). V minulosti byla Portorož pouze malá obec, kde žili rybáři a těžaři soli. V 19. století byly objeveny léčebné účinky solných roztoků, mořské soli a bahna, které významně napomohly k rozvoji cestovního ruchu. Dnes je Portorož především městem hotelových resortů, upravených pláží, relaxace, wellness center, zábavy, restaurací a kaváren. V městě je jachetní přístav a v blízkosti mezinárodní letiště v Sečovlje