Portorož - St. Bernardin Resort - Bernardin Grand hotel *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Portorož - St. Bernardin Resort - Bernardin Grand hotel *****

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, wellness centrum, aperitiv bar, restaurace a lá carte, kavárna, terasa, kadeřnictví, café bar, aquapark, kosmetický salón, výtah, masážní salón, parkování, recepce centrální, bar na pláži.

Sport a zábava: fitness studio.

Dítě do 12 let na přistýlce (3., 4. lůžko) se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!

1/2+2 pokoj Delux Family, BP má manželskou postel a rozkládací gauč pro 2 osoby.

1/2+1 pokoj Suite, BM má dvoulůžkovou ložnici s možností 1 přistýlky a denní místnost.

Dítě do 2 let bez nároku na lůžko a stravu ZDARMA.

1/2+2 pokoj Delux Family, BP má manželskou postel a rozkládací gauč pro 2 osoby. 1/2+1 pokoj Suite, BM má dvoulůžkovou ložnici s možností 1 přistýlky a denní místnost.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.3.2023 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! (platí pro termíny pobytu 13.5.-23.12.2023) !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: St. Bernardin Resort - Bernardin Grand hotel

Grand hotel Bernardin se nachází v hotelovém resortu St.Bernardin, který leží mezi městy Piran a Portorož. Portorož je vzdálena cca 1,5 km, Piran cca 2 km. Hotel je umístěn přímo na mořském břehu a má svoji soukromou pláž.

Tento luxusní hotel je zcela klimatizován a nabízí ubytování v moderně a komfortně zařízených pokojích. Pokoje jsou jednolůžkové, dvoulůžkové s možností až 2 přistýlek, mají SAT/TV, minibar, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, župan, pantofle, klimatizaci, WI-FI, balkon na mořskou stranu. Pokoje Suite mají dvoulůžkovou ložnici s možností 1 přistýlky a denní místnost. Pokoje Family (2+2) mají manželskou postel a rozkládací gauč pro 2 osoby a jsou umístěné pouze v první patře.

Hosté mají k dispozici recepci, hlavní restauraci, restaurace a la carte, aperitiv bar, kafé bar, plážový bar, venkovní terasu, wellness centrum, vnitřní bazén s mořskou vodou, masáže, fitness centrum, obchod se suvenýry, kadeřnický a kosmetický salon, výtahy, parkoviště. Travnatá a betonová hotelová pláž je vzdálena cca 30 m od hotelu.

V resortu St. Bernardin přímo u hotelu Histrion je vybudován aquapark, který tvoří vnitřní i venkovní bazény o rozloze vodní plochy více jak 1000 m2, což je největší aguapark na slovinském pobřeží. Volný vstup do aguaparku mají hosté v ceně pobytu.

Portorož (Portorose) je známe slovinské přímořské letovisko ležící v blízkosti města Piran a mořských salin (solná pole). V minulosti byla Portorož pouze malá obec, kde žili rybáři a těžaři soli. V 19. století byly objeveny léčebné účinky solných roztoků, mořské soli a bahna, které významně napomohly k rozvoji cestovního ruchu. Dnes je Portorož především městem hotelových resortů, upravených pláží, relaxace, wellness center, zábavy, restaurací a kaváren. V městě je jachetní přístav a v blízkosti mezinárodní letiště v Sečovlje