Portorož - Wellness hotel Apollo - Novoroční pobyt v Portoroži

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Portorož - Wellness hotel Apollo - Novoroční pobyt v Portoroži

Moderní čtyřhvězdičkový wellness hotel Apollo je součástí LifeClass resortu v Portoroži. Hotel je určen především hostům, kteří preferují aktivní životní a zdravý styl. Hotelová kuchyně nabízí pouze zdravou středomořskou kuchyni, výzdoba pokojů je inspirována středomořskými bylinami.

Stravování formou snídaně nebo polopenze. ( dle typu pobytu a balíčku) Snídaně je v hotelu, večeře v jedné ze dvou centrálních restaurací LifeClass.

Ubytování dvoulůžkové pokoje a rodinné pokoje pokoje typu 2+1 s možností 1 přistýlky pro dítě do 12,99, let nebo typu 2+2 s možností až dvou přistýlek pro děti do 12,99 let . Moderní pokoje jsou vybavené balkonem, klimatizací, koupelnou a WC, SAT TV, minibarem, WiFi.

Bazény a aktivity: bazény s termální vodou, bazény s vyhřívanou mořskou vodou. Sluneční terasa, fitness, vodní aerobik a další animační programy dle organizace hotelu.

Meduza Beach - blízká hotelová pláž, rozdělená na 2 části, pro hotely 4* a hotely 5*. Hosté ubytovaní v hotelech 4* mají pronájem slunečníků a lehátek za příplatek.

Wellness: procedury, masáže a programy v Shakti - Ayurveda centrum, Thalasso centrum, Wai Thai centrum, beauty centrum, Lékařské středisko, fyzioterapie, Sauna park se 7 druhy saun, wellness služby na pláži Meduza vše za poplatek

Pobytová taxa - 2,50 Eur/osobu/den , dítě 7-17,99 let 0,75 Eur/den + 1,50 Eur jednorázové přihlášení/os. - platba na místě

parkování venkovnízdarma ( omezený počet míst) - parkování - garáž - 15 Eur/den - platba na místě, hotelový parking - 5 Eur/auto/den


dětská postýlka na vyžádání - 5 Eur/den platba na místě

malý pes na vyžádání - 20 Eur/ den - platba na místě, nutno potvrdit rezervaci recepcí hotelu.

Check in od 14.00, check out do 11.0

Novoroční pobyt obsahuje:

ubytování za osobu se snídaní

31. 12. 2019: silvestrovskou večeři s programem a následujícími službami: živá hudba a tanec, sklenka šumivého vína a koktejlová recepce, pětichodové menu, káva, zákusky, láhev vína (0,75 l) pro 2 osoby, 0,5 litru vody na osobu, sklenka šumivého vína o půlnoci, půlnoční bufet

1. 1. 2020: Nový rok: novoroční Brunch, novoroční koncert, slavnostní večeři

sklenka vína na uvítanou při příjezdu

vstup do plaveckých bazénů s termální vodou a do bazénů s vyhřívanou mořskou vodou

Poloha: V letovisku

Vybavení: lékař, dětský klub, lázně, restaurace, bar, bazén, masáže, kavárna, kosmetika, terasa, letní terasa, obchod se suvenýry, internet (WIFI), klimatizace, wellness.

Povinný příplatek za večeři 31.12. (viz popis služeb)