Strunjan - Hotel Salinera - 5 nocí, příjezd denně

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Strunjan - Hotel Salinera - 5 nocí, příjezd denně

balíček zahrnuje:
vstup do vnitřního bazénu (zavřený v červenci a srpnu) a na hotelovou pláž otevřenou 15.6.-15.9.
animační programy během hlavní sezony (červenec a srpen)
1x za týden večerní tance s živou hudbou
volný vstup do kasína
​parkování a wifi

Poloha: Do 150 metrů od pláže

dětská postýlka (pro dítě do 2 let) - 7,- EUR/den-platba na místě, domácí mazlíčci do 3 kg na vyžádání (jen v určitých pokojích) - 12,-/15,- EUR/den - platba na místě

WIFI zdarma: Hotel Salinera se nachází na kraji resortu, je obklopen borovým lesem a středomořskou vegetací a má dvě části s celkem 101 pokoji. Starší budova nabízí pokoje 3* a novější část nabízí bytování v pokojích 4*. Parkování zdarma.

Ubytování: pokoje 3* mají WC, koupelnu, fén, TV, telefon, plocha 18 m 2 . Pokoje 4* mají WC, koupelnu, SAT TV, fén, sejf, klimatizaci, mini bar, balkon, plocha 30 m 2 . WiFi zdarma.

Možnost zakoupení dětské postýlky za 7 EUR na den - platba na místě.

Hotel nabízí svým hostům: vnitřní bazén s dětským bazénkem, venkovní bazén, hotelovou terasu, hotelovou pláž, Wellness & SPA, fitness, masáže, BioEnergy park.

Salinera Energy Park - Salinera Bioenergy Resort je obklopen zelenou barvou. Tato barva zvyšuje duševní dynamiku, zvyšuje emoční inteligenci a symbolizuje probuzení. Uprostřed přírody se mezi borovicemi, středomořskými rostlinami a trávou nachází 12 energetických míst.

Stravování: je formou polopenze (snídaně, večeře). Možnost dokoupení plné penze - 500,- Kč/osoba/den. V období od 30.6. do 1.9. možnost dokoupení All inclusive - 1000 Kč/osoba/den. Děti mají slevu 50 %.

Sleva za včasný nákup 10% při rezervaci do 31.03.2019. Sleva se vztahuje na termíny od 25.05. do 23.12., v období 5.7. až 8.9. je minimum 7 nocí, jinak pobyty od 3 nocí, příjezd možný denně.

Na místě se platí pobytová taxa - 2,5 Eur/osoba/den a registrační poplatek 2 Eur/osoba
Dětská postýlka (pro dítě do 2 let) - 7,- EUR/den