Terme 3000 - APT. Trobentice**** - 2 noci v termálech

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Terme 3000 - APT. Trobentice**** - 2 noci v termálech

Apartmánový komplex „Prekmurska vas“ tvoří domky, jejichž architektura zachovává architektonické prvky typické vesnice prekmurské oblasti. K dispozici jsou apartmány různých velikostí umožňující plnou nezávislost a pohodlí pro ty, kteří chtějí dovolenou bez časového rozvrhu. Terme 3000 a prekmurské pláně nabízejí obrovské množství možností pro aktivní trávení rodinné dovolené. Klienti se hlásí v hotelu Termal, kde se stravují a využívají i ostatních služeb hotelu (hotelové bazény atd.)

Útulné místečko pro celou rodinu: V apartmánovém komplexu jsou k dispozici různé typy apartmánů pro 2+1 (Trobentica), 3+1 (Marjetica), respektive 5 osob (Vijolica), které mohou hostit 2 až 5 osob. Vybavení apartmánů je inspirováno domácí prekmurskou architekturou a výzdobou. Všechny apartmány mají obývací pokoj s kuchyní, i když je možné vybrat si i polo- a plnou penzi v lázních Terme 3000. Apartmány jsou klimatizované, mají koupelnu, různý počet ložnic a terasu s výhledem na prekmurské pláně.

Vlastní kulinářské umění nebo hotelová nabídka: Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň. V lázních Terme 3000 jsou také à ​​la carte Restaurace Prestige a Café Praliné, kde může každý ochutnat prekmurskou gibanici a dort Praliné.

Adrenalinové koupání v lázních Terme 3000: Hostům apartmánů Prekmurska Vas je k dispozici neomezené koupání v zážitkovém bazénovém komplexu Terme 3000, který v 11 bazénech nabízí jeden z nejadrenalinovějších vodních zážitků široko daleko. Volný vstup mají hosté apartmánů rovněž do bazénů hotelu Termal, kde si mohou vyzkoušet i blahodárné účinky černé termální vody.

Stravování : polopenze- snídaně a večeře formou bufetu nebo bez stravy (podle typu pobytového balíčku)

Na místě se platí pobytová taxa 2 EUR na osobu a den a přihlašovací poplatek 1,- EUR na osobu a pobyt.

Balíček služeb obsahuje:

ubytování v apartmánu Trobentice (pokoj 2+1) za osobu

polopenzi (bohatá snídaně a večeře formou bufetu) v hotelu Termal****

neomezené koupání v bazénech hotelu Termal v den příjezdu od 11. hodin a v den odjezdu po celý den

vstup do finské sauny v hotelu Termal

volný vstup do Vodního parku T3000 (nově krytý chodník pro snažší dostupnost), venkovní bazény a Aqualoop jsou v provozu od 1.5. dp 15.9.

animační program dle nabídky hotelu

lehaátka a slunečníky u venkovního a vnitřního bazénu zdarma

WiFi zdarma v aule hotelu Termal

Poloha: V letovisku

Sport a zábava: dětské hřiště, bazén, tobogán, Golf - 9 jamek.

parkování zdarma: