Terme Čatež - Apartmány Terme Čatež - 3 noci v termálech

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Terme Čatež - Apartmány Terme Čatež - 3 noci v termálech

Poloha: V letovisku

Vybavení: restaurace, bazén, bazén pro děti, kavárna, letní terasa, parkoviště, internet (WIFI).

Domácí mazlíčci nejsou povoleni.

Stravování: vlastní: Apartmány Terme Čatež jsou součástí komplexu Terme Čatež. Hosté mají k dispozici více jak 10 000 m2 termálních bazénů s teplotou vody od 26 do 36°C v letní termální riviéře a přes 2300 m2 vodní plochy v zimní termální riviéře.

Apartmány Superior: 20 domů, 47 m 2 obytné plochy, v přízemí denní místnost s možností přistýlky, kompletně vybavená kuchyň (lednička, sporák,...), koupelna s WC, fén, 2 ložníce v podkroví, kabelová televize, telefon, vlastní parkoviště, zahradní atrium, WI-FI, klimatizace

Apartmány Lux: 30 domů, 47 m 2 obytné plochy, v přízemí denní místnost s možností přistýlky, kompletně vybavená kuchyň (lednička, sporák,...), koupelna s WC, fén, 2 ložníce v podkroví, kabelová televize, telefon, vlastní parkoviště, zahradní atrium, WI-FI, klimatizace.

Letní termální riviéra: 10 000 m2 termálních bazénů, bazén s vlnobitím o ploše 1250 m2, bazén nepravidelných tvarů s teplotou vody 34-36°C, 450 m divoké řeky, 1000 m2 pirátského ostrova, dětský vodní park pro nejmenší děti na ploše 900 m2 a další vodní atrakce. Letní termální riviera je otevřena od začátku května do konce září.

V rámci Terme Čatež je mnoho dalších množností pro odpočinek - wellness, animační programy, možnost pronájmu kol, výlety, restaurace, kavárny, bary. Nabídka služeb je nejvyšší v letním období.

Zimní termální riviéra: pod třemi kupolemi, termální bazény na celkové ploše 2300 m2, skluzavky, dětské bazény, vířivky, masažní lehátka...dětský bazén s hloubkou 0,2 m, pirátská loď s bazénem na ploše 200 m2, bazén nepravidelných tvarů o ploše 1100 m2, bazén s vlnobitím a teplotou 31-33°C.

Na místě se platí pobytová taxa 2,5 Eur/os./den a přihlašovací poplatek 1,5 Eur/os./pobyt.

Check in od 14.00, check out do 10.00.