Terme Čatež - hotel Čatež - termály na 3 dny / 2 noci

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Terme Čatež - hotel Čatež - termály na 3 dny / 2 noci

Hotel Čatež se nachází v areálu termálních lázní Čatež. Nabízí ubytování v pokojích s možností jedné přistýlky a v suite - rodinné pokoje. Součástí hotelu je hotelová restaurce, aperitiv bar, Spa & Wellness centrum, hotelový bazénový komplex, centrum zdraví, hotelové parkoviště, internetový koutek, výtah, společné kliamtizované prostory, dva společenské sály. Hotel Čatež je propojen podzemním chodníkem s hotelem Toplice, kde je vstup pro hotelové hosty do Zimní termální rivijery.

Pokoje 1/2(+1): dvoulůžkové pokoje s oddělenými lůžky (TWIN), část pokojů s možností přistýlky, koupelna s WC, fén, telefon, SAT TV. Pokoje jsou ve starší části hotelu.

Suite - rodinné pokoje: dvoulůžkový pokoj s balkonem a klimatizací, v druhé části suite možnost 2 přistýlek (povinný příplatek za suite), koupelna s WC, fén, minibar, SAT TV, WI-FI. Pokoje jsou v nové části hotelu. Povinný příplatek za Suite je 1 490 Kč na noc na pokoj.

Hotel disponuje také pokoji pro osoby tělesně postižené.

Možnost dětské postýlky za 14,- EUR na den - platba na místě.

Strava: polopenze- snídaně a večeře formou bufetu. Možnost dokoupení obědů.Cena nezahrnuje župan! Možnost zapujčení županu za 4,3 Eur/den

Povinný příplatek na místě: Pobytová taxa 2,50 Eur/os./den + jednorázová platba za přihlášení na recepci ve výši1,5 Eur/os./pobyt.

Balíček služeb obsahuje:

Ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s balkonem a možností přistýlky

polopenzi (snídaně, večeře formou bufetu)

Poloha: V letovisku

Vybavení: recepce, lázně, restaurace, bazén, bazén pro děti, kavárna, sauna, krytý bazén, terasa, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace.

Dětská postýlka - 14 Eur/den - platba na místě (nutno rezervovat)

zdarma WiFi v pokoji: volný vstup do hotelového bazénu

1 x denně vstup do Zimní termální riviéry nebo 2 x denně vstup do Letní termální riviéry (v době provozu)