Malgrat de Mar - Anexo Mar i Pins 13/14denní - bus

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Malgrat de Mar - Anexo Mar i Pins 13/14denní - bus

GPS 41°38'18.852"N, 2°43'59.067"E

Přímo z hlavní palmami lemované malgratské promenády vejdete do klidné zeleně hotelu Mar i Pins***. V příjemné hotelové zahradě, pár kroků od recepce a krásného hotelového bazénu budete ubytováni v hotelové dependanci „anexo” Mar i Pins v pěkných pokojích s vlastním příslušenstvím a balkónem. Celý den strávíte na dlouhé písečné pláži, která je vzdálená jen necelých 50 metrů od hotelu. Koupání si zpříjemníte procházkami po promenádě, kde najdete spoustu obchůdků, ve kterých si můžete udělat radost nějakou maličkostí nebo dobrotou. Během pobytu si také vychutnáte všechny služby tříhvězdičkového hotelu Mar i Pins, výborné jídlo a relaxaci v hotelovém bazénu. Vaše děti se určitě zamilují do hotelových zábavních programů.
Služby a zařízení: bazén, brouzdaliště, bar v hotelu, bar u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, diskotéka, klimatizace, zahrada, jacuzzi, dětský koutek, animace. Za příplatek: dětská postýlka, stolní tenis, billiard, videohry, parkování, trezor.

Poznámka: Cena je kalkulována na osobu při obsazení pokoje 2 osobami. Obsazení více osobami (přistýlky) - viz slevy pro 1. a 2. dítě a 3. a 4. osobu. *zdarma 1. dítě pouze ubytování a strava, platí pouze případné komplexní pojištění. Infant zdarma (0-2 let) bez služeb, platí pouze případné komplexní pojištění viz příplatky.

Stravování: polopenze

Polopenze – snídaně a večeře, (formou švédského stolu). Obědy za příplatek.

Doprava: autokarem

Luxusní autobus - klimatizace, WC, video a audio, technický doprovod, polohovatelná sedadla, možnost občerstvení během cesty v autokaru (limo, pivo, káva, čaj, polévky - za Kč).
Odjezdy z ČR: 78 odjezdových míst v ČR.

Ubytování: hotel

2lůžk. pokoj (možnost 1. a 2. přistýlky), vlastní příslušenství (koupelna, WC), balkón, vým. ručníků.