Calella - hostal Bonavista* 13/14denní - bus

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hostel Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Calella - hostal Bonavista* 13/14denní - bus

GPS 41°37'10.316"N, 2°40'2.044"E

Kouzlo rodinného hostalu Bona vista je ve starostlivé péči, kterou majitelé své hosty zahrnují. Poznáte ji v průběhu celého dne od pečlivě připravené snídaně, přes upravené pokoje, které jsou vybavené vlastní sprchou, WC a lodžií, až po večerní posezení u baru. Večer přejdete několik metrů, abyste si mohli pochutnat na večeři připravené v sousedním hotelu, kde si svoje menu vyberete podle vlastní chuti z bohatých švédských stolů. Na širokou písečnou pláž dojdete krátkou příjemnou procházkou cca 250 m a při návratu se určitě necháte zlákat k návštěvě jednoho z obchůdků plných krásných maličkostí. Po dni stráveném ve vlnkách laskavého Středozemního moře se ponoříte do uliček staré Calelly lemovaných restauracemi a cukrárnami nebo strávíte večer a noc v rytmem tepající diskotéce.
Služby a zařízení: bazén a brouzdaliště v sousedním hotelu, bar v hotelu, TV místnost, salonek, klimatizace, animace. Za příplatek: dětská postýlka, trezor.

Poznámka: Cena je kalkulována na osobu při obsazení pokoje 2 osobami. Obsazení více osobami (přistýlky) - viz slevy pro 1. a 2. dítě a 3. a 4. osobu. Infant zdarma (0-2 let) bez služeb, platí pouze případné komplexní pojištění viz příplatky.

Stravování: polopenze

Polopenze – snídaně a večeře, (formou švédského stolu). Obědy za příplatek.

Doprava: autokarem

Luxusní autobus - klimatizace, WC, video a audio, technický doprovod, polohovatelná sedadla, možnost občerstvení během cesty v autokaru (limo, pivo, káva, čaj, polévky - za Kč).
Odjezdy z ČR: 78 odjezdových míst v ČR.

Ubytování: hostel

2lůžk. pokoj (možnost 1. a 2. přistýlky), vlastní příslušenství (koupelna, WC), balkón, vým. ručníků.