Calella - hostal Bonavista* - letecky

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hostel Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Calella - hostal Bonavista* - letecky

GPS 41°37'10.316"N, 2°40'2.044"E

Příjemný rodinný hostal Bonavista leží ve staré části letoviska a dává tak možnost pozorovat zblízka pravou španělskou atmosféru. Majitelé své hosty zahrnují starostlivou péčí. Poznáte ji v průběhu celého dne od pečlivě připravené snídaně, přes upravené pokoje, které jsou vybavené vlastní sprchou, WC a lodžií, až po večerní posezení u baru. Večeře jsou podávány v sousedním hotelu, kde si svoje menu vyberete podle vlastní chuti z bohatých švédských stolů. Na širokou písečnou pláž dojdete krátkou příjemnou procházkou. Po dni stráveném u Středozemního moře se ponoříte do uliček staré Calelly lemovaných restauracemi a cukrárnami. Pláž cca 250m, centrum letoviska cca 50m.
Služby a zařízení: recepce, bar v hotelu, TV místnost, salonek. Bazén a brouzdaliště v plážovém komplexu Caramba Beach Club
Služby za poplatek: dětská postýlka, trezor

Důležité upozornění: Autonomní oblast Katalánsko zavedla pobytovou daň (taxu), kterou platí přímo hotelový host při příjezdu do hotelu. Omlouváme se, že z tohoto důvodu nemůžeme zahrnout pobytovou taxu do ceny a upozorňujeme, že osoba starší 16 let bude při ubytování v hotelech a jiných ubytovacích zařízeních vyzvána k úhradě této pobytové taxy ve výši 0,50 EUR/den, v hotelech kategorie **** ve výši 1 EUR/den.

Poznámka: pro Vaše pohodlí jsme zajistili v hlavní sezoně (21.6.-28.9.2014) lety operované ČSA ve výhodných letových časech a limitem odbaveného zavazadla do 23 kg na osobu. Předpokládané letové časy v době tisku katalogu (18.11.2013) PRG/BCN 11:25/13:50 BCN/PRG 14:35/17:00

Stravování: polopenze

Polopenze formou švédských stolů - snídaně v hostalu, večeře v sousedním hotelu. Obědy v sousedním hotelu za příplatek.

Ubytování: hostel

2lůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, balkónem. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji.