Calella - hotel Haromar - letecky

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Calella - hotel Haromar - letecky

Hotel Haromar je postaven přímo v ohnisku dění oblíbeného letoviska Calella. V těsné blízkosti hotelu ústí obchodní a pěší třídy letoviska - Iglesia a Jovara, kde naleznete vše, co toto středomořské letovisko nabízí - zábavní podniky, restaurace, obchody, galerie, třpytivý ruch a zábavu večera, i klid příjemně ospalého letního dne. Nedaleko hotelu, cca 40 metrů, se rozprostírají nedohledné velmi dobře vybavené písčité pláže letoviska Calella. Hotel nabízí na pláži celou řadu bezplatných aktivit, mimo jiné aerobik, volejbal, kajaking či surfing. Hotel sám je pěkně vybaven společnými prostory - bary, restaurací se samoobslužným systémem (švédské stoly), bazénem, terasou ke slunění. Klimatizované pokoje jsou účelně a moderně vybaveny. Pláž cca 40m, centrum cca 100m. Zejména pro rodiny s dětmi jsme připravili slevy platné již v této základní nabídce - pro 1. dítě do 12 let v doprovodu dvou dospělých poskytneme pobyt a stravu zdarma.
Služby a zařízení: bazén, bar v hotelu, bar u bazénu, snack bar, výtah, TV místnost, salonek, klimatizace, animace. Wifi ve veřejných prostorách hotelu zdarma
Za příplatek: dětská postýlka, trezor.
Hotel nabízí stravování formou švédských stolů polopenze - snídaně večeře, nebo plná penze snídaně obědy večeře.


Stravování: polopenze

polopenze - snídaně a večeře formou švédských stolů, za příplatek plná penze

Doprava: letecky

Praha

Ubytování: hotel ***

2lůžkové pokoje s možností dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, balkón, klimatizace, telefon, televize, centrální topení. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji, dítě do 12 let v době pobytu nesmí dovršit 12 let.