Calella - hotel Catalonia*** 11/12denní

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Calella - hotel Catalonia*** 11/12denní

Hotel Catalonia leží jen 250 metrů od korun platanů zastíněné promenády, která lemuje krásné písčité pláže a nejen večer kypí životem. Centrum Calelly plné lákavých obchůdků a barů je odtud vzdálené pár desítek metrů. Na začátku dne vám hotelový personál nabídne vedle výborné snídaně také možnost si zacvičit, a pokud si z nabídky zábavních programů nevyberete, strávíte alespoň příjemnou chvilku u hotelového bazénu. Po dni prožitém sluněním a koupáním si vychutnáte výbornou večeři v klimatizované hotelové restauraci, kde si z bohaté nabídky teplých švédských stolů vyberete to, na co máte chuť. V čistě a moderně zařízených pokojích, ve kterých najdete koupelnu se sprchou a WC, si odpočinete u sledování TV. Na prostorné lodžii si můžete vychutnat doušek chlazeného vína, piva nebo sangrie (za příplatek vám na pokoj v hotelu zapůjčí ledničku – platba na místě).
Služby a zařízení: bazén, brouzdaliště, bar v hotelu, výtah, TV místnost, salonek, animace. Za příplatek: dětská postýlka, lednička, trezor.
Poznámka: Cena je kalkulována na osobu při obsazení pokoje 2 osobami. Obsazení více osobami (přistýlky) - viz slevy pro 1. a 2. dítě a 3. a 4. osobu. *zdarma 1. dítě pouze ubytování a strava, platí pouze případné komplexní pojištění. Infant zdarma (0-2 let) bez služeb, platí pouze případné komplexní pojištění viz příplatky.

Stravování: polopenze

Polopenze – snídaně a večeře, (formou švédského stolu). Obědy za příplatek. All inclusive za příplatek.

Doprava: vlastní

Nástup na ubytování od 14:00 do 18:00 hod., ukončení ubytování do 10:00 hod.

Ubytování: hotel ***

2lůžk. pokoj (možnost 1. a 2. přistýlky), vlastní příslušenství (koupelna, WC), klimatizace na pokoji (již v ceně), balkón, vým. ručníků, telefon, televize, centrální topení.