Costa de Almería - Costa de Almería - Zdravotní cvičení pro seniory 55 ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Costa de Almería - Costa de Almería - Zdravotní cvičení pro seniory 55 ****

Zdravotní cvičení pro seniory 55+ u moře. Pojeďte si s námi zacvičit. Fyzicky nenáročné aktivity Vám pomohou cítit se lépe. Budeme si užívat relaxu u moře a pod vedením zkušených cvičitelů protáhnete své tělo, poznáte nové lidi a osvěžíte mysl.

Cvičitelka Monika Gemmelová - pojeďte si se mnou zacvičit v termínu 27.09. - 04.10.





Jmenuji se Monika Gemmellová a srdečně Vás zvu na cvičení pro muže a ženy 55+...” aby záda nebolela”.

Budeme používat pomůcky k dosažení správného pohybu, abychom odstranili případné návyky, které vedou k bolesti zad a pohybového aparátu.

Lekce trvají cca 70 minut a zařazuji do nich prvky jógy a pilates. Při hodině se důvěrně seznámíme s možností Vašeho těla a jeho případným omezením, jehož limity můžeme jemně překonávat. Na konci každé hodiny probíhá řízená meditace.

Domů si odvezete mnoho nových poznatků a cviků, které Vám pomohou na cestě ke zdravým zádům...

Program cvičení s Monikou:

- Ráno rozcvička

- Cca 1 hodinu po snídani 1,5 hodinové cvičení

- Večer meditace

Poloha: HOTEL PLAYACAPRICHO 4*
Tento kvalitní hotel se nachází v oblíbené oblasti Roquetas de Mar přímo u krásné pláže. Hotel je od pláže oddělen pouze pobřežní promenádou, po které se příjemnou procházkou dostanete třeba až do samého centra města Roquetas, které je vzdáleno cca 5 km, a kde můžete vidět místní dominantu Castillo da Santa Ana. Z hotelu je možnost přímého vstupu na pláž. V okolí hotelu se nachází mnoho restaurací, barů, plážových barů, supermarketů (velký sortiment s přijatelnými cenami) a autobusová zastávka. V blízkosti hotelu se nachází také golfové hřiště. Letiště je vzdáleno cca 40 km. Hotel Playacapricho patří do známého a velmi oblíbeného řetězce Playasenator, jejichž hotely již znáte z naší nabídky (např. Playacanela, Playa Bonita, Playaballena, atd.)

Pláž: Dlouhá písečná pláž (místy přechází v kamínky) s pozvolným vstupem do moře leží přímo u hotelu a je oddělena pouze pobřežní promenádou (nejezdí zde auta). Lehátka a slunečníky za poplatek.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: V hotelu se nachází vstupní hala s recepcí, výtah, Wi-fi (za poplatek), vnitřní a venkovní bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, restaurace, bary a kavárna.

Vybavení pokojů: Krásné moderní pokoje s balkonem či terasou jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, telefo- nem, trezorem a minibarem (za poplatek), satelitní TV, klimatizací a fénem. Pokoje jsou bez možnosti přistýlky. V pokoji jsou umístěna dvě široká lůžka pro 2-3 dospělé osoby.