Costa Fascinosa - Španělsko, Itálie, Francie (z Barcelony)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Costa Fascinosa - Španělsko, Itálie, Francie (z Barcelony)

Interiéry lodě Costa Fascinosa pro 3 800 cestujících jsou inspirované filmovou historií. Velkolepě řešené horní otevřené paluby s 4 bazény, tobogánem a několika vířivkami představují příjemné místo odpočinku s fascinujícími výhledy na moře. Svět zábavy přináší divadelní show, 4D kino, živá hudba více žánrů, videohry. Vyznavači sportu budou nadšeni z moderního fitness, simulátorů F1 a golfu, joggingové dráhy. Skvělá kuchyně a útulné kajuty mnoha typů završují komplex služeb pro pohodovou dovolenou na moři.

Wellness, sport, koupání: Lázeňský areál Samsara Spa (thalassoterapie, masáže, sauna, pára, solárium). Posilovna, multifunkční sportovní hřiště, venkovní joggingový pruh, golfový simulátor. 2 venkovní bazény a 2 se zatahovací střechou, tobogán, brouzdaliště, 5 vířivek.

Zábava: Divadelní show, 4D kino (za poplatek), diskotéka, hudba k poslechu i tanci, kasino, obchodní galerie, internetový koutek, karetní salonek, knihovna, velkoplošná obrazovka u bazénu, simulátor Grand Prix s jednomístnou formulí F1 (za poplatek), videohry a PlayStation klub (za poplatek).

Pro děti: Dobře vybavené herny a 4 kluby s organizovanou zábavou podle věku dětí.

Komunikační jazyk na palubě: Italština, angličtina, němčina.

Stravování: plná penze

Snídaně, oběd i večeře o několika chodech se podávají v hlavních restauracích s obsluhou, k dispozici je zároveň samoobslužná restaurace se širokou nabídkou jídel. Specializované restaurace jsou za příplatek. V cenovém programu Basic je plná penze bez nápojů, v programu Comfort v kajutách kat. Classic jsou rozlévané nápoje k obědu a večeři, v programu Comfort v kajutách kat. Premium a v apartmá je all inclusive.

Doprava: vlastní

Doprava do přístavu je individuální, letenky zajistíme na vyžádání.

Ubytování: loď

Ubytování ve dvoulůžkových kajutách vnitřních, s oknem nebo s balkonem; v některých kajutách je možnost 1 – 3 přistýlek. Vybavení: koupelna se sprchou a WC, klimatizace, satelitní TV, minibar, šatní skříň, kosmetický stolek, telefon, vysoušeč vlasů, trezor. Ubytování v prostornějších apartmá je komfortnější a váže se k němu speciální servis včetně exkluzivního nápojového balíčku all inclusive Intenditore.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Barcelona (Španělsko)-13:00
2. den Savona (Itálie)08:0017:00
3. den Marseille (Francie)09:0018:00
4. den Barcelona (Španělsko)08:00-