Costa Tropical - Hotel Playacalida SPA ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Costa Tropical - Hotel Playacalida SPA ****

Andalusie je jediným regionem, který omývá jak Středozemní moře, tak Atlantický oceán. V Andalusii se určitě nebudete nudit. Kromě slunění se na pláži, vodních sportů, posezení v přístavu u kávy, či procházce po promenádě máte mnoho možností. Můžete se vydat do hor, které mnohdy přímo vybíhají od úzkého pobřežního pásu, a navštívit některé typické horské vesničky, specifické bílými domečky usazenými přímo na skalách.
Almuñecar se nachází necelou hodinu cesty z Malagy na jihu Španělska, na pobřeží Středozemního moře. Oblast je vhodná zvláště pro milovníky koupání, protože místní široké pláže k němu přímo vybízejí. Pláže však nejsou jedinou zdejší možností zábavy. Díky horskému pásu Sierra Nevada má Costa Tropical ustálenější počasí a má tak i v mimosezónních měsících příjemnější podmínky. Costa Tropical není na rozdíl od sousední Costa del Sol tolik vyhledávanou destinací a proto si zde návštěvníci mohou užívat relativního klidu.

Poloha: Tento kvalitní hotel, se nachází na vyvýšeném útesu na konci střediska v klidnější části cca 200 metrů od pláže a je zde překrásný výhled na dvě menší pláže. Historické centrum Almuňecar se nachází cca 5km od hotelu. V blízkosti hotelu se nachází restaurace a bary. Menší supermarket a autobusová zastávka jsou vzdáleny cca 1,5km.
Hotel Playacálida patří do známého a velmi oblíbeného řetězce Playasenator, jejichž hotely již znáte z naší nabídky (např. Playacanela, Playa Bonita, Playaballena, atd.)

Pláž: Přístup na menší písčito - kamenité pláže pod hotelem po schodech či přírodní stezkou, která vede přímo od hotelu – jedná se o strmější přístup cca 200 m. Písečná pláž Punta de Jésus se nachází cca 1,5 km od hotelu.

Akce:
NÁŠ TIP - hotel jen kousek od vyhlášeného městečka NERJA se světoznámou vyhlídkou "Balkon Evropy"

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Vstupní hala s non stop recepcí, výtahy, Wifi (30 min. denně zdarma), půjčovna automobilů, parkoviště (za poplatek), 2 restaurace a´la carte, bufetová restaurace, 2 bary, vnitřní bazén (mimo hlavní sezónu), 2 venkovní bazény, fitness, spa a wellness (za poplatek)

Vybavení pokojů: Hotel disponuje 327 pokoji s balkonem či terasou, s vlastním sociálním zařízením, klimatizací, fénem, SAT/TV, telefonem, minibarem (za poplatek), trezorem (za poplatek). Pokoje jsou bez možnosti přistýlky. V pokoji jsou umístěna dvě široká lůžka pro 2-3 dosp. osoby.