Calella - hotel Bon Repos

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Calella - hotel Bon Repos

Hotelová zóna Calelly de Costa je plná drobných obchůdků, barů a restaurací. Přímo v jejím srdci naleznete oblíbený hotel Bon Repos. Hotel disponuje velmi kvalitním zázemím - na první pohled zaujme veliký bazén s dětským bazénem a jacuzzi, kde můžete strávit chvíle pohody na lehátku pod slunečníkem. Bazénová zóna přímo navazuje na bar, takže i o občerstvení bude postaráno. Po necelých 300 metrech pohodlné chůze dojdete k široké písčité pláži s přímořskou promenádou. Hotel má velmi pestrou nabídku animačních programů pro děti i dospělé. K pohodlné a příjemně strávené dovolené patří i dobré jídlo, kterého najdete na švédských stolech opravdu dostatek. Pláž cca 300 m, centrum cca 100 m.

Služby a zařízení: bazén, brouzdaliště, bar v hotelu, bar u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, klimatizace, zahrada, animace

Za příplatek: dětská postýlka, biliard, jacuzzi, trezor

Stravování: all inclusive

snídaně oběd a večeře formou švédských stolů, k jídlům nápoje víno, pivo, nealko nápoje, v baru od 10:00 do 24:00 hod. místní alkoholické nápoje – pivo, víno, destiláty atp., nealkoholické nápoje – káva, čaj, voda atp. Snacky, pizzy, hot-dogy, hamburgery, sendviče, zmrzlina a další.

Doprava: vlastní

za příplatek autokar nebo letenka

Ubytování: hotel

2lůžkové pokoje s možností dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, balkón, klimatizace, telefon, televize, hudba, centrální topení. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji, dítě do 12 let v době pobytu nesmí dovršit 12 let.