Universal Hotel Castell Royal

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Universal Hotel Castell Royal

Poloha: Hotel je situován přímo u nádherné písečné pláže v turistickém letovisku Canyamel (lehátka a slunečníky za poplatek). Nedaleko hotelu se nacházejí obchody, restaurace a bary. Větší letovisko Cala Ratjada je vzdálené cca 12 km od hotelu. V blízkém okolí je několik golfových hřišť.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, TV místnost, restaurace, Wi-Fi (za poplatek), internetový koutek (za poplatek), bazén (lehátka, slunečníky a osušky u bazénu za poplatek), dětský bazén.

Sport a zábava: Stolní tenis, šipky, dětský klub, dětské hřiště, animační programy pro děti a dospělé. Za poplatek kulečník, půjčovna kol a aut, v blízkosti hotelu tenisové kurty a 3 golfová hřiště.

Stravování: polopenze

Polopenze – snídaně i večeře formou bohatého bufetu. Za příplatek možnost Premium All inclusive - který navíc zahrnuje oběd a la carte nebo bufet, občerstvení během dne, velký výběr alkoholických a nealkoholických nápojů v místech a časech určených hotelem. Za příplatek možno rovněž obědy s 0,2 l vínem a 0,5 l vodou.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (WC, sprchový kout, fén), klimatizací, telefonem, TV-SAT, mini ledničkou, trezorem ( za poplatek) a balkonem.