Hotel Don Juan

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Don Juan

Hotel Don Juan se nachází pouze několik kroků od živého centra letoviska Lloret de Mar s palmovou promenádou. Jeden den se můžete koupat na asi 200 m vzdálené pláži Lloret a druhý den zase na klidnější pláži Fenals, vzdálené asi 350 m. Hotel je díky své výhodné poloze vhodný pro milovníky zábavy a procházek uličkami plnými restaurací, barů a obchodů a po vyhlášené palmové promenádě.

Vybavení hotelu:
Vstupní hala s recepcí, výtah, TV místnost, restaurace, snack bar, bar u bazénu, místnost na zavazadla, internet, biliár, vnitřní bazén, venkovní bazén, dětský bazén, zahrada, kadeřnictví, denní a večerní animace, dětský mini klub, dětské hřiště, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma. Hotel má bezbariérový přístup.

Pláž:
Dlouhá pěkná pláž s hrubozrnným pískem je vzdálena cca 200 m od hotelu. Podél pláže vede krásná asi 1,5 km dlouhá promenáda. Možnost pronajmutí lehátek a slunečníků (za poplatek). Možnost vodních sportů.

» Nabídka fakultativních výletů

Stravování: polopenze

Polopenze formou švédských stolů, možnost dokoupení obědů.. V hotelu se nepodává alkohol, k dispozici je bohatý sortiment nealkoholických nápojů.

Doprava: autokarem

Svozy z trasy A (ÚL > Cheb) a trasy B (ÚL > PHA > Plzeň > Rozvadov) jsou bez příplatku. Ostatní nástupní místa po konsultaci s CK – nástupní místa dále od hlavní trasy podléhají příplatkům – informace v CK.

» Přehled nástupních a svozových míst

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (druhá na vyžádání), koupelna s WC, klimatizace zdarma, telefon, TV/SAT, balkon, trezor za poplatek.