Hotel Flor Los Almendros

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Flor Los Almendros

Pláž: 50 m • písečná | ZDARMA: klimatizace • Wi-Fi • TV/SAT • lehátka a slunečníky u bazénu • posilovna • dětský koutek

Okolí: Kompletně zrekonstruovaný hotelový a apartmánový komplex se nachází v jedné z nejlepších částí Paguery (Španělsko, Mallorca), strategicky umístěný mezi kavárenskou zónou a pláží Palmira, ke které vede soukromá cesta (asi 50 m). Svou architekturou připomíná typické andaluské domky jižního Španělska, s patii s bohatou květinovou výzdobou, s tepanými zdobenými mřížemi a stinnými zákoutími. Hostům je k dispozici velmi útulný bar, restaurace, 2 bazény, venkovní terasa s barem, chill out a sluneční terasy. Hlavní předností komplexu je jeho klid a pohodlí a zároveň skvělá poloha. Na recepci je k dispozici internet a ve společných prostorách hotelu a na pokojích Wi-Fi zdarma. V apartmánové části u bazénu dětský koutek a dobře vybavená nová tělocvična.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: V místě pobytu se hradí povinná pobytová taxa cca 2 EUR za osobu/den podle typu hotelu.

POBYTY NA 14 NOCÍ: Cena pobytu na 2 týdny je dána součtem cen dvou týdenních pobytů sníženým o 4.000 Kč.

Stravování: polopenze

Polopenze: V ceně pobytu je zahrnuta polopenze (snídaně a večeře) formou bufetu.

Doprava: letecky

Doprava na Mallorcu je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ***

Hotelová část nabízí vkusně vybavené dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky pro dospělého nebo pro dítě. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, koupelnou s vysoušečem vlasů, televizí, telefonem, terasou, minilednici (za poplatek cca 3 eur/den) a trezorem (za poplatek). Dětská postýlka zdarma. Pokoj mořská strana za příplatek.


Apartmánová část nabízí ubytování v jednoložnicových klimatizovaných apartmánech se salonem a vybaveným kuchyňským koutem (vč. varné konvice, mikrovlnky a lednice) se sociální zařízením. Možnost ubytování pro 2–4 osoby. Dvě lůžka se nacházejí v samostatné ložnici a v salonu najdete rozkládací dvoulůžko. Při obsazení rozkládacího dvoulůžka 2 dospělými osobami je nutno počítat s menším pohodlím. Terasa je vybavena venkovním posezením, v koupelně vysoušeč vlasů.