Krásy Andalusie

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Krásy Andalusie

Málaga - Gibraltar - Marbella - Ronda - Cádiz - Sevilla - Cordóba - Granada - Nerja - Costa del Sol

Stravování: polopenze

Polopenze, snídaně a večeře.

Doprava: letecky

Praha

Ubytování: hotel ***

Ubytování je zajištěno v hotelech*** ve 2lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím. Na vyžádání možno zajistit ubytování 3.osoby na přistýlce.

Program zájezdu

1. den: Odlet z Prahy do Malagy. Po příletu transfer do hotelu v oblasti Malagy , ubytování a večeře.
2. den: Po snídani odjezd podél pobřeží k Gibraltaru (pro vstup na Gibraltar je nutný platný cestovní pas!!), okružní jízda po gibraltarské skále „Rock Tour“ s návštěvou jeskyní Sv. Michala a Opičí nory, volný čas v centru města k bezcelním nákupům. Při cestě zpět zastávka ve známém milionářském letovisku Marbella, prohlídka historického centra – Pomerančovníkové náměstí, promenáda se sochami od Salvadora Dalího, luxusní přístav Puerto Banús. Odjezd na ubytování, večeře.
3. den: Po snídani odjezd do města Ronda - tzv. Královna bílých vesnic - „pueblos blancos“, romantické město postavené ve skalní rozsedlině, dominantou města je impozantní most Puente Nuevo a nejstarší býčí aréna ve Španělsku. Po obědě přejezd do nejstaršího evropského města Cádizu  – panoramatická okružní jízda, návštěva sklípků a ochutnávka slavného andaluského vína Sherry. Ubytování v okolí Cádizu, večeře.
4. den: Po snídani odjezd do hlavního města Andalusie – Sevilly , prohlídka města s návštěvou největší gotické katedrály na světě s hrobem Kryštova Kolumba a zvonicí La Giralda, volný čas s možností prohlídky nejstaršího evropského královského paláce Real Alcázar, Indického archivu a židovské čtvrti Santa Cruz, panoramatická projížďka parky Marie Luise – dějištěm Iberoameriské výstavy 1929, se zastávkou na Plaza Espana. Ubytování v Seville nebo okolí, večeře .
5. den: Po snídani odjezd do Córdoby, prohlídka historického jádra města (jedinečná „mešito-katedrála“, Alcázar katolických králů, židovská čtvrť „judería“ s jedinou dochovanou synagogou v Andalusii, květinové uličky a patia, Římský most), volný čas. Odpoledne odjezd do Granady nebo do jejího okolí, ubytování a večeře.
6. den: Po snídani prohlídka nejnavštěvovanější památky Španělska - palácového města Alhambra (paláce Nazarí, palác Karla V., zahrady a letohrádek Generalife), procházka historickým centrem Granady – katedrála a Královská kaple, arabská čtvrť Albaicín, volný čas. Odjezd do andaluské bílé vesničky Nerja na pobřeží Costa del Sol (krátká prohlídka). Ubytování v oblasti Costa del Sol, večeře.
7. den: Snídaně, individuální volno na pobřeží Costa del Sol, možnosti koupání, večeře.
8. den: Snídaně, individuální volno, transfer na letiště a odlet do ČR.