Lloret de Mar - hotel Maria del Mar - letecky

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Lloret de Mar - hotel Maria del Mar - letecky

Čtyřhvězdičkový hotel María del Mar se nachází v centru letoviska Lloret de Mar, cca pět minut chůze od hlavní pláže. Hotel nabízí klientům prostorné a klidné zázemí. Součástí hotelu je velmi pěkně řešený areál s restaurací, kavárnou, barem. Klientům jsou k disposici dva bazény, z nich jeden je v případě potřeby krytý, dětský bazén s pěkně řešeným dětským koutkem, sluneční terasu s lehátky. Klimatizované hotelové prostory i pokoje proběhly nedávnou renovací, která citlivě vystihla ráz hotelu a ponechala mu jeho svébytnost v detailech. Hotelovým hostům je zdarma k dispozici WiFi připojení, jak v přízemí hotelu, tak na pokojích. Hosté mohou také využívat hotelové fit -centrum. Restaurace hotelu s tzv. “švédskými stoly” je známa velmi dobrou kuchyní. Na místě je dále gril restaurace, kde se pořádají kuchařské show. Pláž cca 400m, centrum cca 20m.
Služby a zařízení: dětský bazén, venkovní krytý bazén, bar v hotelu, bar a kavárna u bazénu, výtah, TV místnost, salonek.
Za příplatek: lednička, dětská postýlka, trezor, fit centrum.
Hotel nabízí stravování formou švédských stolů polopenze - snídaně večeře nebo plná penze snídaně obědy večeře.


Stravování: polopenze

snídaně a večeře formou švédských stolů, za příplatek voda a víno k večeři

Doprava: letecky

Praha

Ubytování: hotel ****

2lůžkové pokoje s možností dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, balkón, klimatizace, telefon, televize, WiFi zdarma,centrální topení. Lednička na pokoji za příplatek. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji, dítě do 12 let v době pobytu nesmí dovršit 12 let.