Lloret de Mar - HTop Royal Beach pro seniory ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Lloret de Mar - HTop Royal Beach pro seniory ****

Poloha: hotel se nachází v klidnější části Lloret de Mar, 150 metrů od hezké pláže Fenals s hrubým pískem. Historické centrum střediska je vzdáleno cca 20 minut chůzí. V okolí hotelu naleznete obchůdky, restaurace a bary.

nas_tip : Hotel s all inclusive, pouze 150 m od pláže.

Poznámky : Další služby: „TOP Passport“ – využití TOP busu s možností návštěvy ostatních hotelů z řetězce na pobřeží s možností čerpání all inclusive služeb i v ostatních hotelech z řetězce.

Fakultativní výlety: klášter Montserrat, Girona, Andorra a další.

Stravování: all inclusive

all inclusive – plná penze formou bufetu, nápoje během jídel, neomezená konzumace alkoholických a nealkoholických nápojů v baru (víno, pivo, nealko drinky, výběr z premium značek – Ballantines, vodka, gin, Bacardi Rum, Soberano, Baileys....) od 10:00-24:00, snack na baru, zmrzlina, ostatní premium značky za sníženou cenu.

Ubytování: hotel ****

Vybavení hotelu : vstupní hala s 24-hodinovou recepcí, venkovní bazén pro dospělé a dětský bazén, sluneční terasa s lehátky okolo bazénu, na střeše menší bazén s jacuzzi, lehátky a barem. Klienti mohou dále využívat restauraci, bar, místnost s TV, internet a wi-fi (za poplatek),
animační programy.

2 lůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek mají koupelnu/WC, klimatizaci, telefon, fén, TV/Sat, trezor (za poplatek). Všechny pokoje mají balkon s výhledem na bazén nebo do okolí.