Španělsko-Malgrat de Mar - Hotel Europa**

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Španělsko-Malgrat de Mar - Hotel Europa**

Malgrat de Mar je známé a oblíbené letovisko na Costa del Maresme, pouze 70 km vzdálené severně od Barcelony. Pláže jsou písčité a upravované, moře průzračně čisté. Historické a obchodní centrum s úzkými uličkami starého města, typické restaurace a kavárničky, večerní kluby a diskotéky, obchůdky otevřené dlouho do noci – to vše předurčuje toto místo k prožití báječné dovolené.


Pláž: široká pláž s hrubým pískem 70 m, lehátka a slunečníky na pláži jsou za poplatek.

Stravování: polopenze

Polopenze (snídaně i večeře formou jednoduchého bufetu)

Doprava: autokarem

Krnov, Opava, Ostrava*, Nový Jičín*, Hranice*, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Velké Meziříčí, Jihlava, Praha, Plzeň, Rozvadov.
*příplatek 100 Kč/osoba

Ubytování: hotel **

Poloha: hotel má výhodnou polohu, leží na hranici letovisek Malgrat de Mar a Santa Susanna, což pro klienty představuje řadu nákupních i zábavních možností. Hotel se nachází v první linii hotelů a od pláže jej odděluje jen místní komunikace. Na pláž se klienti dostanou podchodem jen pár kroků od hotelu.


Ubytování: jednoduše vybavené jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek. Pokoje mají vlastní sociální zařízení a telefon. Většina pokojů má balkon a přímý, případně boční výhled na moře nebo bazén. Ubytování klientů provádí recepce hotelu a CK nemá možnost do přidělování pokojů zasahovat.


Vybavení a služby hotelu: venkovní bazén, recepce, bar, hala s televizí, jídelna, 2 výtahy. Lehátka u bazénu zdarma.


Služby za poplatek: kulečník, hotelový trezor, vodní sporty na pláži, lehátka a slunečníky na pláži (4-5 EUR/den).


Pláž: široká pláž s hrubým pískem se nachází necelých 70 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži jsou za poplatek (plážový servis není povinný).