Malgrat de Mar - hotel Top Planamar - bus

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Malgrat de Mar - hotel Top Planamar - bus

Hotel Planamar se nachází přímo na hlavní přímořské promenádě letoviska, jen kousek od hlavní malgratské pláže. Je oblíbený především u rodin s dětmi a skupin mladých lidí, kteří hledají hotel v blízkosti pláže a rušný noční život města. Dovolená v moderní části letoviska Malgrat de Mar, které je malebně rozloženo podél dlouhé a široké písečné pláže, naplní všechny Vaše představy. K dispozici je také bar u hoteloveho bazénu. Poloha hotelu v centru Malgrat de Mar na promenádě umožňuje hostům přístup k mnoha barům přátelským k turistům, kavárnám a restauracím, které uspokojí všechny chutě. Pláž cca 60m, centrum cca 100m.
Služby a zařízení: bazén, dětský bazén, bar v hotelu, bar u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, zahrada, klimatizace, animace.
Za příplatek: dětská postýlka, trezor, WIFI ve veřejných prostorách hotelu.
Hotel nabízí stravování formou švédských stolů polopenze - snídaně večeře, plná penze snídaně obědy večeře, nebo All Inclusive.


Stravování: polopenze

snídaně a večeře formou švédských stolů, za příplatek voda a víno k večeři

Doprava: autokarem

Nástupní místa zdarma Praha, Rudná, Beroun, Žebrák, Rokycany, Plzeň, Sv.Kateřina
Luxusní autobus - klimatizace, WC, video a audio, polohovatelná sedadla, možnost občerstvení během cesty v autokaru

Ubytování: hotel ***

2lůžkové pokoje s možností dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, klimatizace, telefon, televize, centrální topení. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji, dítě do 14 let v době pobytu nesmí dovršit 14 let.