Mallorca - Hotel Globales Pionero Santa Ponsa Park ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Mallorca - Hotel Globales Pionero Santa Ponsa Park ***

Mallorca je s rozlohou 3.640 km2 největší ze Španělských Baleárských ostrovů, ležící v sousedství ostrovů Menorca a Ibiza jihovýchodně od Španělska. Dnes zde žije necelý milion obyvatel, z nichž téměř polovina v hlavním městě Palma. Písčité i kamenité pláže, azurové moře, dobré jídlo a pití, řada zábavních podniků, široké možnosti sportovního vyžití - to vše je zárukou krásné dovolené. O Mallorce se často říká, že je to spíše světadíl než jenom ostrov. Žádný jiný ostrov nemá tak širokou škálu přírodních krás, od úrodných rovin střední Mallorcy k téměř vysokohorským vrcholkům Tramuntany.

Turisty přitahuje také mírné klima a nádherné pláže a najdete tu i kulturní bohatství. A pokud nevíte, co s načatým večerem, odpovědí se nabízí hned několik. Španělé jsou lidé veselí, a tak si můžete vybrat z posezení v nejrůznějších hospůdkách, kavárnách či restauracích, z množstvím diskoték a tanečních podniků, na každém kroku se setkáte i s místním rytmickým folklorem flamencem.!

Poloha: V klidnější části oblíbeného letoviska Santa Ponsa. Centrum s mnoha obchody, restauracemi a bary cca 300 m. Hlavní město Palma de Mallorca cca 20 km (spojení linkovým autobusem, zastávka cca 400 m). Autobusem lze navštívit delfinárium - Marineland. V blízké vzdálenosti od hotelu naleznete následující: vodní sporty, vodní park a minigolf (cca 5 km), golfové hřiště (cca 2 km), jízda na koni (cca 10 km), ZOO (cca 60 km), nákupní centrum (cca 10 km).

Pláž: Široká písečná pláž s pozvolným vstupem do moře cca 300 m, lehátka a slunečníky za poplatek.

Stravování: polopenze

Polopenze.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: 581 pokojů, 4 pětipatrové budovy. Vstupní hala s recepcí, výtahy, restaurace, bar, konferenční sál, místnost s TV/sat.. Venku bazén, bar u bazénu a terasa s lehátky a slunečníky zdarma. Za poplatek k dispozici tenis, stolní tenis a sauna. Dále zde naleznete menší dětské hřiště se skluzavkami.

Vybavení pokojů: koupelna/WC, individuální klimatizace, stropní ventilátor, TV/sat., trezor za poplatek, balkon.