Mallorca - Mix Colombo ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Mallorca - Mix Colombo ***

Mallorca je s rozlohou 3.640 km2 největší ze Španělských Baleárských ostrovů, ležící v sousedství ostrovů Menorca a Ibiza jihovýchodně od Španělska. Dnes zde žije necelý milion obyvatel, z nichž téměř polovina v hlavním městě Palma. Písčité i kamenité pláže, azurové moře, dobré jídlo a pití, řada zábavních podniků, široké možnosti sportovního vyžití - to vše je zárukou krásné dovolené. O Mallorce se často říká, že je to spíše světadíl než jenom ostrov. Žádný jiný ostrov nemá tak širokou škálu přírodních krás, od úrodných rovin střední Mallorcy k téměř vysokohorským vrcholkům Tramuntany.
Turisty přitahuje také mírné klima a nádherné pláže a najdete tu i kulturní bohatství. A pokud nevíte, co s načatým večerem, odpovědí se nabízí hned několik. Španělé jsou lidé veselí, a tak si můžete vybrat z posezení v nejrůznějších hospůdkách, kavárnách či restauracích, z množstvím diskoték a tanečních podniků, na každém kroku se setkáte i s místním rytmickým folklorem flamencem.!

Poloha: Tento malebný rodinný hotýlek s výhledem na krásnou pláž v Cala Moreia je ideální pro prožití nezapomenutelné dovolené. Hotel je vhodný i pro náročnější klientelu. V blízkosti hotelu jsou restaurace, bary a nákupní možnosti. Do centra rybářského přístavu S’Illot je to krásnou procházkou cca 1 km.

Pláž: Krásná, dlouhá, písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo před hotelem.

Akce: NOVINKA - všechny pokoje s balkonem nebo terasou

Ubytování: hotel ***

Vybavení: vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace, venkovní bar s terasou s výhledem na moře, venkovní bazén se slunečníky a lehátky, směnárna, úschovna zavazadel.

Vybavení pokojů: vlastní sociální zařízení, televize, telefon, klimatizace, Wi – Fi (za příplatek), trezor (za příplatek), balkon nebo terasa.